Prijava na strokovni izpit v vrtcu

Prispevki
1
Živijo, samo ena informacija me zanima. Jaz imam izobrazbo za pomočnico vzgojiteljice, a trenutno delam kot spremljevalka v vrtcu. Sicer vem kako je z urami za strokovni izpit, me pa zanima če se prijavljam za strokovni izpit če moram zraven vseh prilog ki so potrebni za strokovni izpit poslati zraven še dokazilo o urah ki sem jih nabrala v v času odsotnosti otroka v vrtcu da sem lahko začela s opravljanjem nastopov. Hvala

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek Članek
Nacionalni znak kakovosti je priznanje učiteljem in vzgojiteljem predšolskih otrok in njihovim...
Odgovori
0
Ogledi
154
Pozdravljeni, trenutno sem zaposlena na delovnem mestu svetovalne delavke. Po izobrazbi sem...
Odgovori
4
Ogledi
1.347
Danes sem uspešno opravila strokovni izpit pri naslednji komisiji: predsednica-izpraševalka za...
Odgovori
0
Ogledi
238
  • Zaklenjeno
Vse zelo prijazne. Med zagovorom nisem imela nobenega strahu, z njimi sem se pogovarjala...
Odgovori
1
Ogledi
543
Strokovni aktivi upošteva se vodenje strokovnega aktiva skladno z delovnim mestom, za katerega...
Odgovori
0
Ogledi
446
Strokovni članki enakovredno vrednotenje strokovnih člankov ne glede na to ali so objavljeni v...
Odgovori
0
Ogledi
232
  • Zaklenjeno
Pozdravljeni. V kratkem me čaka izpit, pa me zanima če bi bil kdo pripravljen podelit kakšne...
Odgovori
2
Ogledi
778

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu