V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Na tej strani http://www.mizs.gov.si/si/storitve/izobrazevanje/strokovni_izpit/ je samo obrazec za oceno praktičnih nastopov. Obrazca za poročilo mentorja ne najdem. Lahko pošljete povezavo?Uporabnik tinchy je napisal:Pozdravljeni!
Na spletni strani MŠŠ je poseben obrazec, kjer mentor napiše svoje mnenje. Lahko pa ti povem, da sem sama klicala na MŠŠ in mi je gospa povedala, da lahko mentor napiše tudi sam na A4 list in opremi z žigom šole.
LP
Uporabnik Eleonora je napisal:moj mentor je svoje poročilo napisal sam. na poročilu ni bilo žiga šole, le podpisal se je. poročilo je bilo sprejeto od strane ministrstva brez kakršnihkoli pripomb.
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.