• Prosta delovna mesta

  Avtomatično objavljanje prostih delovnih mest, ki se objavljajo na straneh Zavoda RS za zaposlovanje.

  Preberi več
 • Potrebujemo vašo podporo

  Vaše donacije nam omogočijo kritje stroškov, predvsem strežnika, saj Mladi učitelj deluje prostovoljno.

  Preberi več
 • Predpisi za vzgojo in izobraževanje

  Sledite spremembam predpisov za vzgojo in izobraževanje.

  Preberi več
 • Donator ali premium uporabnik

  Nadgradite svoj račun in izboljšajte uporabniško izkušnjo.

  Preberi več

Pogoji in pravila

Statistika foruma

Teme
9.014
Prispevki
29.263
Uporabniki
14.746
Zadnji uporabnik
snina22

Dobrodošli

Registrirani uporabniki Foruma Mladi učitelj imajo več ugodnosti.
Vabljeni k brezplačni registraciji in uporabi foruma!

Pogoji uporabe

Ponudnik ("mi") storitev te spletne strani ni odgovoren za vsebino, ki jo objavi uporabnik. Objavljena vsebina predstavlja zgolj mnenje avtorja prispevka.

Strinjate se, da spletne strani ne boste uporabljali z namenom objavljanja ali preusmerjanja na vsebino, ki je obrekljiva, žaljiva, sovražna, grozilna, spam, verjetno žaljiva, vsebuje vsebino za odrasle ali sporno vsebino, vsebuje osebne podatke drugih oseb, krši avtorske pravice, spodbuja nezakonite dejavnosti ali kako drugače krši katerikoli zakon.

Vsa vsebina, ki jo objavite ali naložite na spletno stran, je lahko pregledana s strani osebja. Vsa vsebina, ki jo objavite ali naložite na spletno stran, je lahko posredovana zunanjim storitvam za pregledovanje pristnosti (vključuje, vendar ni omejeno na le-to, storitev spam preverjanja). Ne objavite vsebine za katero menite, da je zasebna ali zaupna.

Pridržujemo si pravico za odstranitev ali spremembo katerekoli vsebine, ki jo objavite, iz kateregakoli razloga brez obrazložitve. Prošnje za odstranitev ali spremembo vsebine bomo upoštevali po lastni presoji. Pridržujemo si pravico do ukrepanja do kateregakoli računa na spletni strani v vsakem trenutku.

Dovoljujete nam izključno, trajno, nepreklicno in neomejeno licenco za uporabo, objavljanje ali ponovno objavljanje vaših vsebin v povezavi s to spletno stranjo. Obdržali boste vse avtorske pravice za vašo vsebino.

Ti pogoji se lahko kadarkoli spremenijo brez obvestila ali predhodne najave.

V kolikor se s temi pravili ne strinjate, se ne registrirajte oz. ne uporabljajte te spletne strani. Če bi želeli izbrisati vaš račun, nas kontaktirajte.