• Potrebujemo vašo podporo

  Vaša nadgradnja računa nam omogoči kritje stroškov, predvsem strežnika, saj Mladi učitelj deluje neodvisno in ni financiran s strani katerekoli organizacije.

  Preberi več

Politika zasebnosti

Dobrodošli na

Registrirani uporabniki Foruma Mladi učitelj imajo več ugodnosti.
Vabljeni k brezplačni registraciji in uporabi foruma!

Zasebnost

Smo stran Forum Mladi učitelj ("mi", "naš"). Zavezani smo k varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti. Če imate vprašanja o vaših osebnih podatkih, nas prosimo kontaktirajte.

Registrirani uporabniki lahko preverite nastavitve zasebnosti svojega računa tukaj in s tem omejite javno vidne podatke.

Katere informacije o vas imamo

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, vključujejo:

 • vaše ime ali uporabniško ime .
 • vaš e-poštni naslov.
 • vaš IP naslov.

Lahko zbiramo dodatne podatke, če se jih odločite deliti, na primer, če izpolnite polja v vašem profilu.

Nekatere ali vse te podatke zbiramo v naslednjih primerih:

 • registrirate se kot član na tej spletni strani.
 • izpolnite naš kontaktni obrazec.
 • brskate po naši strani. Glejte "Politika piškotkov" spodaj.
 • izpolnite polja v svojem profilu.

Kako se uporabljajo vaši osebni podatki

Vaše osebne podatke lahko uporabimo na naslednje načine:

 • za potrebe vaše registracije kot člana, da bi lahko prispevali vsebino na to spletno mesto.
 • vaš e-poštni naslov lahko uporabimo, da vas obveščamo o dejavnosti na naši spletni strani
 • vaš IP naslov je zabeležen, ko opravljate določena dejanja na naši spletni strani. Vaš IP naslov ni nikoli javno viden.

Drugi načini uporabe vaših osebnih podatkov

Poleg tega, da vas bomo občasno obveščali o aktivnostih na naši spletni strani, ki so morda pomembne za vas, bomo morda želeli komunicirati z vsemi člani o pomembnih informacijah po elektronski pošti. V vašem profilu lahko omogočite ali onemogočite takšna e-poštna sporočila.

Med vašo interakcijo z našo spletno stranjo lahko zberemo podatke, ki niso osebno prepoznavni. Te informacije lahko vključujejo tehnične informacije o brskalniku ali vrsti naprave, ki jo uporabljate. Zbrane informacije bodo uporabljene izključno za namene analitike in sledenje števila obiskovalcev na naši spletni strani.

Kdo še lahko ima dostop do omenjenih podatkov?

Ponudnik gostovanja je NEO-SERV.si. Njihovo politiko zasebnosti si lahko ogledate tukaj.

Varno hranjenje vaših podatkov

Zavezani smo k zagotavljanju varnosti vseh podatkov, ki nam jih posredujete. Da bi preprečili nepooblaščen dostop ali razkritje, smo vzpostavili ustrezne ukrepe in postopke za varovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Brisanje neaktivnih računov

Za dodatno zaščito zasebnosti in podatkov bodo uporabniški računi z 0 prispevki in 365 dnevi neaktivnosti trajno izbrisani.

Politika piškotkov

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih namestimo na vašem računalniku, kar nam omogoča, da na naši spletni strani zagotovimo določene funkcije, na primer, da se lahko prijavite ali se obdržite nekatere nastavitev.

Za podrobno politiko piškotkov in več informacij o piškotkih, ki jih namestimo obiščite to stran.

Pravice

Imate pravico do dostopa do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas ali jih pridobimo. Prosimo, da nas v tem primeru kontaktirate. Če menite, da so podatki, ki jih imamo o vas nepopolni ali netočni, nam lahko sporočite, da te informacije dopolnimo ali popravimo.

Imate tudi pravico zahtevati izbris vaših osebnih podatkov. Če želite, da odstranimo vaše osebne podatke, nas prosimo kontaktirajte.

Povezave na druge spletne strani

Forum Mladi učitelj lahko vsebuje povezave na druge spletne strani, ki morda niso v nobeni povezavi s forumom. Forum Mladi učitelj nima nadzora na zunanjimi povezavami in spletnimi stranmi, zato ta pravilnik zasebnosti s klikom na zunanjo povezavo ne velja več in Forum Mladi učitelj ne more biti odgovoren za zaščito in zasebnost vseh informacij, ki jih posredujete drugim spletnim mestom.

Forumi

Vsa sporočila, ki jih objavljate, si lahko ogleda vsakdo. Če je forumska vsebina vidna samo članom, upoštevajte, da lahko vsakdo postane registrirani uporabnik in pridobi možnost ogleda. Vedite, da se lahko tudi forumi, ki so namenjeni samo za registrirane uporabnike, sčasoma spremenijo v vidne tudi gostom, če se tako odločimo.

Osebna sporočila

Upoštevajte, da medtem, ko osebni pogovori niso vidni javno ali drugim članom foruma (razen tistim, ki so v pogovoru), je mogoče, da skrbniki foruma in/ali strežnikov dostopajo do pogovorov, ki morda spadajo pod t.i. izjemne okoliščine (glej spodaj).

Zaradi tega jih dejansko ne imenujemo "zasebna" - čeprav so prav tako zasebna kot v kateri koli drugi forumski programski opremi ali družabni mreži.

Prosimo, upoštevajte, da tako ni samo na našem forumu, temveč je možnost, da si administrator ogleda osebna sporočila skupna vsem podobnim forumskim platformam. Naše načelo je jasno, da nam ni v interesu brati osebnih pogovorov ali omogočati dostop do njih tretjim osebam, razen, če to zahtevajo izjemne okoliščine. Svetujemo vam, da se zavedate uporabe osebnih pogovorov na tem ali na drugih forumih, saj karkoli napišete v osebno sporočilo ni nikoli zares zasebno. Če želite v celoti razpravljati o zasebnih zadevah z drugimi uporabniki, vam svetujemo, da to storite prek e-pošte, telefona ali drugih oblik komuniciranja.

Izjemne okoliščine

Vključuje, vendar ni omejeno zgolj na to:

 • zahteve uradnih organov s pooblastili
 • kadar mora administrator zagotoviti zakonitost in varnost foruma in njegovih uporabnikov (v primeru, da gre za zadosten sum o goljufivih dejavnostih, pošiljanju vsiljenih sporočil drugim uporabnikom ipd.)

Oglasi

Na forumu uporabljamo prikazovanje nepersonaliziranih (neosebnih) Googlovih oglasov.

Analitika

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sprejem te politike

Nadaljnja uporaba naše strani pomeni, da ste sprejeli ta pravilnik. Če ne sprejmete pravilnika vas prosimo, da ne uporabljate te strani. Ob registraciji bomo še naprej zahtevali izrecno sprejetje politike zasebnosti.

Spremembe te politike

To politiko lahko kadarkoli spremenimo. Morda boste morali ponovno pregledati in znova sprejeti to politiko, če se bo v prihodnosti spremenila.

PWA application

Our PWA app had improvements made by the developers of the App for Cloudflare® (a free plugin for WordPress). Our privacy policy also applies to our progressive web application.

Nazaj
Na vrhu