V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Živjo.
Jaz sem se odjavila, ker sem en teden pred izpitom rodila. Odjavila sem se po mailu, ker so mi tako rekli po telefonu. Na izbiro so mi dali, da me ponovno razporedijo ali pa da sama povem, kdaj bi opravljala izpit. Dokumentacija ostane pri njih.
Lp, Barbara
Hvala za odgovor.
Za tiste, ki se šele prijavljate pa obvestilo, da lahko v naprej poveste, kdaj ne morete opravljati izpita. Vsaj tako je meni ga. z ministrstva razložila. Mi pa pri prijavi ni padlo na pamet da se to sme oz. da upoštevajo.
LP, Janja
Odg: Odjava od izpita
Res je. Tudi jaz sem se prvič odjavila iz izpita! Poklicala sem g. Kavčič na ministrstvo in mi je samo rekla, da ji naj preprosto pošljem mail na njen elektronski naslov (odjaviš se lahko 3 najkasneje 3 dni pred izpitom). Vsebina maila je lahko preprosta-datum kdaj bi morala izpit imeti + da se odjavljaš od izpita (razlogov zakaj, kako ne rabiš pisat). Potem te pa v roku treh mesecev spet razporedijo (sami) za opravljanje izpita (sama ne rabiš nič skrbeti glede ponovne prijave). To pomeni, da čakajo 3 mesece, šele po treh mesecih, pa vzamejo tvoje papirje spet v roke in te spet razporedijo za opravljanje izpita (to pišem zato, ker jaz sem si 3 mesece raztolmačila tako, da naj bi izpit opravljala v roku 3 mesecev). No, temu ni tako - 3 mesece počakajo in potem te ponovno razporedijo, kar pomeni, da izpit opravljaš nekje 5 mesecev po tem, ko si se odjavila.
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.