Ure za strokovni izpit

Prispevki
3
Pozdravljeni,

imela bi vprašanje glede ur za strokovni izpit, in sicer, koliko ur mi pripada iz pedagoške prakse, ki sem jo opravljala v času študija? Vem, da je to 1/3 vseh ur, ampak ne vem točno, kako to štejejo, je odvisno od programa ipd.? In pa, ali se šteje v vse to tudi opazovalna praksa, v obsegu 15 ur (1. letnik mag. stopnje)? Hvala za odgovor.

Lp, Melissa
 
Prispevki
2
Pozdravljena,
na spodnji povezavi najdeš datoteko Priznavanje števila ur pedagoške prakse. V datoteki boš našla odgovor na svoje vprašanje. Imaš razdeljeno po Univerzah in programih- prav koliko ur je upoštevanih (se pravi je že opredeljena 1/3). Primer: Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta, predšolska vzgoja: priznajo 110ur.
https://www.gov.si/teme/strokovni-izpit-za-strokovne-delavce-v-vzgoji-in-izobrazevanju/
Upam, da ti bo v pomoč.
Lp,
Valentina
 
Prispevki
3
Jaz se bom kar priključila k tej temi, da ne odpiram nove: kako je z beleženjem oz. "dokazovanjem" števila ur za izpit? Do sedaj sem dobila dve nadomeščanji, nekaj ur pa sem potem pridelala preko podjemnih in avtorskih pogodb. Takrat o tem nisem razmišljala, kar je verjetno precejšnja napaka, ampak: bi morala te ure takrat beležiti na kakšen poseben način (obrazec?), je morda dovolj sama pogodba, iz katere je razvidno opravljeno število ur, obstaja kakšen drug način? :confused: Po mojem grobem izračunu mi manjka še slaba tretjina ur od zahtevanih 840.

Hvala za odgovor!
Lp, Nina
 
Prispevki
3
Pozdravljena,

ni potrebno posebej beležiti, meni so tam, kjer sem delala samo potrdilo dali, da sem pridobila 80ur s poučevanjem tujcev. Mislim, da bi pogodba bila dovolj, pomembno je, da jim daš dokaz.
Lp, Melissa
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu