Za športno vzgojo. Verjetno ena najbolj "zahtevnih", neugodnih izpraševalk po mojem mnenju, vsaj sodeč po forumu in izkušnji . Sam sem jo dobil kot zamenjavo, tako da nisem bil pripravljen na njo ...

sva imela kratek stik v enem trenutku....
1. Ustanovitev šole, ustanovitveni akt - vrta vrta vrta... vprašala, če sem ga videl ko sem delal, sem dal iskren odgovor , ni bilo vredu

se je kar odločila, da ne vem o tem toliko kot če bi ga videl, brez dodatnih vprašanj
2. Jeziki v šolah, potem obmejna območja, Lendava in predstavniki madžarske skupnosti... kdo, kaj , zakaj , kje , komu čemu , spet zakaj...
3. Vprašanje oblikovano v ugankah ( o športno vzgojnem kartonu) ,pa spet ni bilo vredu , ker ni hotela slišati da je govora o športno vzgojnem kartonu, ampak da je govora o procesu pridobivanja podatkov o gibalnih sposobnostih in morfoloških značilnostih učencov... kako je z dovoljenji staršev , podatki itd. ...
4. Statusi učencev ( v mojem primeru perspektivni, vrhunski športnik) kdo ga izda, kako dolgo velja, kdaj preneha , kdaj se izda, kdaj se obvesti in spet vrta vrta vrta...
Na koncu je šlo skoz ampak je še imela pred izdajo potrdila moralni govor...

skratka če si napiflan je vse OK