V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Močno dvomim, saj za to ni nobene podlage.Pozdravljeni,
mene pa zanima sledeče: Sem v bolniški. Zanima me, ali v tem času dobim povrnjene potne stroške in malico, ki mi je bila namenjena v času pripravništva, ali ne?
Lp
Na ministrstvo ni potrebno javljat,da te ni bilo.Le zavod.To vem.Se pa bom pozanimala vsekakor.
Torej pomeni, da moraš nujno oddelati 10 mesecev na šoli, četudi imaš opravljen strokovni izpit? A ni to malo čudno?
Če ga pa želiš predčasno sam prekinit, pa se mora sestavit neka komisija in utemeljit razlog.
Posodabljam temo s členom iz veljavnega pravilnika glede podaljšanja pripravništva:
Pripravništvo se lahko podaljša za čas daljše opravičene odsotnosti z dela, in sicer če odsotnost z dela traja več kot 20 delovnih dni.
O podaljšanju pripravništva na predlog kandidata odloči ministrstvo s sklepom.
Ne razumem, zakaj?izpitnih pa mi ne dovolijo
Ne razumem, zakaj?
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.