Zaposlitev in volontersko pripravništvo

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
15
Naziv
pomočnica vzgojiteljice predšolskih otrok
Zavod
zaposlena
Področje
Vrtec
mene pa zanima, ali sem lahko zaposlena pa delam volanterno pripravništvo,....če slučajn do takrat dobim službo, kje drugje, pa da sem tud na razpisu izbrana,....ker rada bi delala v vrtcu ampak položnce je pa vseen treba plačat, pa nemorem odklont šihta zarad pripravništva?
 
Prispevki
1
Naziv
Vzgojiteljica predšolskih otrok
Področje
Vrtec
Če se v službi lahko tako dogovoriš, potem ne vidim težave. Jaz sem na ta način opravljala prakso in tako pokurila ves dopust, plus nekaj časa opravljala hkrati prakso dopoldne ter službo popoldne ...
 
Prispevki
42
Naziv
koordinatorka na področju mladinskega dela
Področje
Osnovna šola
Ja, zagotovo lahko; jaz sem bila popoldan zaposlena, dopoldan sem bila pa v šoli ...
 
Prispevki
4
Naziv
profesorica slovenščine
Področje
Osnovna šola
Pozdravljeni. Ponovno odpiram to temo. Zanima me, kako je z zaposlitvijo (izven šolstva) v času trajanja volonterskega pripravništva? Opravljene imam vse obveznosti, razen strokovnega izpita (prijavila se bom v naslednjih dneh). Pogodba volonterskega pripravništva mi poteče 31. 12. 2014. Tudi jaz sem mislila, da je to združljivo. Sedaj pa dobivam na šoli druge informacije... Prosim za pomoč. Iskrena hvala.
 
Prispevki
55
Naziv
profesorica bjologije in kemije
Zavod
brezposelna
Področje
Osnovna šola
Mene pa zanima naslednje: v primeru, da dobim službo izven šolstva (za določen čas) in prekinem pripravništvo, ali se potem ponovno čez nekaj časa lahko prijavim na razpis in opravim še preostale obveznosti?
 

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
4.744
Naziv
profesor
v primeru, da dobim službo izven šolstva (za določen čas) in prekinem pripravništvo, ali se potem ponovno čez nekaj časa lahko prijavim na razpis in opravim še preostale obveznosti?
Predlagam, da se za to specifično vprašanje obrnete na MIZŠ.
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Zadnji prispevki

Na vrhu