V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Zaposleni na šoli nimajo oz. nimamo počitnic, ampak koristimo dopust, saj smo v delovnem razmerju. Počitnice so za šolarje. Šolsko leto pa se konča 31. avgusta.Če prav razumem, se lahko torej mi, ki smo pričeli s pripravništvom 1.3 na strokovni izpit prijavimo že septembra, čeprav sta vmes 2 meseca počitnic? V katerem zakonu najdem črno na belem, da se počitnice vštejejo v tistih 6 mesecev? hvala!
Če opravljate pripravništvo s srednješolsko izobrazbo, se lahko prijavite na strokovni izpit najprej po 4 mesecih opravljenega vzgojno-izobraževalnega dela v vrtcu oziroma šoli. Štirje meseci vam se iztečejo 1. julija.Pozdravljeni,
mene pa zanima, kdaj se lahko prijaviš na strokovni izpit. Sem volonter, pripravništvo opravljam od 1.3 do 31.8 s srednješolsko izobrazbo. Kar pomeni, da se lahko prijavim na strokovni izpit 1.7 ali 1.6?
Lp
Še opravlja. Preneha se samo na željo pripravnika. V tem primeru mora ravnatelj sklicati komisijo, ki o tem odloča.
Preberite: http://forum.mladiucitelj.si/teme/skrajsanje-volonterskega-pripravnistva.2617/#post-13682Kakšno komisijo? Ali je to mišljeno, da ravnateljica da vlogo na ministrstvo za skrajšanje pripravništva? Meni bo ravnateljica skrajšala pripravništvo, tako, da se lahko septembra prijavim na strokovni izpit. Ko sem jo vprašala ali torej septembra še pridem v šolo, je rekla da ne, razen, če bi si sama tako želela. Tako da dejansko sama zaključim konec meseca...potem so tako ali tako počitnice in bom prosta oz. bom prišla pomagat, če me bodo karkoli potrebovali.
Nekaj pa mi še vseeno ne štima ... Katero časovno obdobje se potem navede v prijavo - od 3. marca do 3. septembra (če se prijavlja takrat) ali od 3. marca do 3. oktobra (ko recimo predvideva, da bo vabljen na izpit)?Še opravlja. Preneha se samo na željo pripravnika. V tem primeru mora ravnatelj sklicati komisijo, ki o tem odloča.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.