Strokovni izpit za VZGOJITELJA

Trenutno berete:
Strokovni izpit za VZGOJITELJA

Prispevki
8
Hoi! Pripravljam se na strokovni izpit. Ravno sem diplomirala s področja predšolske vzgoje in bom strokovni izpit opravljala kot vzgojiteljica. Zanima me ali moram kot vzgojiteljica znati tudi šolsko zakonodajo ali ne? Eni pravijo, da ja..spet drugi, da ne. Zanimajo me vaša mnenja..tiste, ki ste opravljale izpit kot vzgojiteljice. Zdi se mi res čudno, da bi morali znati in za vrtec in za šolo...

Hvala za vaša mnenja, LP

Maja

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Pozdravljeni, Zanimajo me splošne informacije o strokovnem izpitu. Na tem forumu se ne znajdem...
Odgovori
3
Ogledi
260
Pozdravljeni, Danes je tudi meni uspelo opraviti strokovni izpit. ( 30.3.2023 ) Izpraševalci...
Odgovori
0
Ogledi
602
  • Vprašanje
Pozdravljeni, Pripravljam se za strokovni izpit za pomočnika vzgojitelja. Na forumu se ne...
Odgovori
1
Ogledi
680
Pozdravljeni, na OŠ delam že dve leti, zato imam pedagoških ur za strokovni izpit več kot...
Odgovori
0
Ogledi
128
Jaz pa bi imela vprašanje glede nastopov, ki jih damo zraven k prijavi na strokovni izpit...
Odgovori
0
Ogledi
185
Pozdravljeni, ne najdem odgovora zato ga zastavljam tukaj. Od septembra sem zaposlena kot drugi...
Odgovori
0
Ogledi
448
Vprašanja: USTAVA 1. Kaj pomeni, da je Slovenija demokratična republika, poudarek na republika...
Odgovori
0
Ogledi
923

Zadnji prispevki

Na vrhu