Strokovni izpit za VZGOJITELJA

Trenutno berete:
Strokovni izpit za VZGOJITELJA

Prispevki
8
Hoi! Pripravljam se na strokovni izpit. Ravno sem diplomirala s področja predšolske vzgoje in bom strokovni izpit opravljala kot vzgojiteljica. Zanima me ali moram kot vzgojiteljica znati tudi šolsko zakonodajo ali ne? Eni pravijo, da ja..spet drugi, da ne. Zanimajo me vaša mnenja..tiste, ki ste opravljale izpit kot vzgojiteljice. Zdi se mi res čudno, da bi morali znati in za vrtec in za šolo...

Hvala za vaša mnenja, LP

Maja

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Predpisi - Erna Stefe: vrste programov ter kaj vse nudijo (kraksi program ne nudi hrane) kaj je...
Odgovori
0
Ogledi
334
Pozdravljeni, Zanimajo me splošne informacije o strokovnem izpitu. Na tem forumu se ne znajdem...
Odgovori
3
Ogledi
639
Pozdravljeni, Danes je tudi meni uspelo opraviti strokovni izpit. ( 30.3.2023 ) Izpraševalci...
Odgovori
0
Ogledi
973
  • Vprašanje
Pozdravljeni, Pripravljam se za strokovni izpit za pomočnika vzgojitelja. Na forumu se ne...
Odgovori
1
Ogledi
986
Pozdravljeni, Določili so mi komisijo v sestavi: - izpraševalka za predpise: Beba Adamič Tomič...
Odgovori
0
Ogledi
547
1. Ustava (izpraševlka dr. Andreja Kurent): - veje oblasi (katere, sestava, naoge) - domnevna...
Odgovori
0
Ogledi
722
Pozdrav, zanima me, ce kdo ve kaj vse se steje pod 80 ur, ki jih lahko pridobiš z organizirano...
Odgovori
0
Ogledi
355

Zadnji prispevki

Na vrhu