Rezultati razpisa za opravljanje plačanega pripravništva

Trenutno berete:
Rezultati razpisa za opravljanje plačanega pripravništva

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
12
Danes sem po pošti prejela pošiljko v kateri piše, da so me razporedili na voluntersko pripravniško mesto, ker naj ne bi izpoponjevala pogojev za plačeno pripravništvo s sklenitvijo pogodbe za določen čas. Študijsko povprečje dodiplomskega študija naj bi imela 8,86, za opravljen program pedagoško-andragoškega usposabljanja pa naj bi dobila dodatni 2 točki. Kljub temu pa mi v odločbi piše, da ne zadostujem razpisanim pogojem, saj so mi upoštevali samo 8,86 točke, spodnja meja za plačano pripravništvo pa je bila 10,80. Ko sem se skušala pogovoriti z zaposlenimi na ministrstvu so mi rekli, da sta obe odgovorni na dopustu do 23.8.2012. Je še kdo od vas najprej dobil zavrnjeno plačano pripravništvo in so ga kasneje vseeno odobrili?

Poleg čakanja ne morem ničesar drugega storiti, kot da dam tožbo na Ministrstvo za upravo, ker pravijo, da ne sprejemajo pisnih pritožb. Po poklicu sem univ.dipl. mikrobiolog in imam opravljen PAI program nadaljnega izobraževanja na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Je možno, da moja pedagoška-andragoška izobrazba ni enakovredna tistim rednim štiriletnim pedagoškim programom ali je to samo izgovor za njihovo administrativno napako? Ste tudi vi dobili po pošti odgovore in je še kdo drug bil kdaj v moji situaciji? Kdaj naj bi načeloma začel z opravljanjem plačanega pripravništva? Se upoštevajo ocene iz PAI, ker se v mojem primeru izgleda vseeno upoštevajo in imam višje povprečje od pričakovanega?
 
Prispevki
4
Odg: Rezultati razpisa za opravljanje plačanega pripravništv

Ocene PAI se ne upoštevajo, ker sem vprašala... So vredne 2 točki, v študijsko povprečje pa jih ne štejejo... Vso srečo!
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu