Rezultati Javnega razpisa za izbor operacij »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2019«

Andrej

Osebje foruma
Moderator
Prispevki
343
Naziv
profesor
Datum objave: 27. 3. 2019

Izdajatelj: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Status: Zaključen razpis

Kontaktna oseba: e-pošta: [email protected]

Razpisna dokumentacija:
  • Rezultati razpisa (.docx)

-----
Vzeto iz Javni razpisi | Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport dne 28. 3. 2019
Direktna povezava:
Koda:
http://www.mizs.gov.si/si/javne_objave_in_razpisi/okroznice/arhiv_okroznic/okroznice_razpisi_in_javna_narocila/javni_razpisi/?tx_t3javnirazpis_pi1%5Bshow_single%5D=1671
Tema je odprta za diskusijo
 
Prispevki
2
Zanima me, kako to, da so v sklopu "učitelj začetnik" dobili finance številni vrtci. So pedagoške ure v vrtcu enake tistim, ki jih pridobiš v šoli in veljajo za opravljanje strokovnega izpita? Ali je ministrstvo tako odvzelo finance šolam, ki so kandidirale na razpisu? Kdo kaj ve o tem? (se opravičujem če tema že obstaja iz prejšnjih razpisov, vendar je nisem zasledila) :)
 
Prispevki
3
Naziv
Diplomirana profesorica razrednega pouka
Področje
Osnovna šola
Mene pa zanima, kako je možno, ko je bilo že tako malo mest za vzhodno regijo (učitelj začetnik), da so sedaj izbrane le 3 šole, lahko pa bi jih bilo 5? Zakaj sta bili zdaj dve šoli in posledično dva kandidata izključena, ko pa bi naj bili prosti še dve mesti.
 
Prispevki
15
Naziv
Dipl. Vzgojiteljica predšolskih otrok
Področje
Vrtec
V sklop "učitelj začetnik" spadajo tudi diplomirani vzgojitelji (ne pomočniki) , zato so sredstva dobili tudi vrtci. Oziroma rečeno drugače v ta sklop spadamo vsi, ki opravljamo strokovni izpit na najvišji ravni.

Lucka8, izbrane so samo 3 šole, zato ker sta dve od njih kandidirali s dvema kandidatoma. Torej zapolnjenih je pet mest (2+2+1), ker izberejo določeno število kandidatov in ne število šol.
 
Prispevki
3
Naziv
Diplomirana profesorica razrednega pouka
Področje
Osnovna šola
Ja, to vse razumem. Je pa v razpisu zapisano, da lahko en zavod oz. ena sola kandidira le z enim kandidatom. Tako, da mi sploh ni jasno, kako sta lahko ti dve soli kandidirali z dvema kandidatoma.
 
Prispevki
15
Naziv
Dipl. Vzgojiteljica predšolskih otrok
Področje
Vrtec
Tega nisem nikjer zasledila, da bi bilo izrecno zapisano, da lahko kandidirajo samo z enim kandidatom. Zasledila sem le, da morajo kandidatu zagotoviti ustrezno usposabljanje do polne poklicne kvalifikacije. Torej po mojem mnenju, če le to lahko zagotovijo večim kandidatom lahko kandidirajo z večimi.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu