Pisna naloga

Prispevki
1
Pozdravljeni, zanima me, če je kdo med vami opravljal strokovni izpit za svetovalnega delavca. Za pristop k izpitu je potrebno narediti pisno (seminarsko) nalogo. Kakšen obseg mora imeti ta naloga? Slišala sem dosti različnih informacij, npr. do 5-6 strani, pa tudi do 20-30 strani. Če ve kdo iz prve roke, bi mu bila zelo hvaležena.

Pozdravljena,
jaz sem opravljala seminarsko nalogo. Seminarska naloga nima omejitev, lahko je katera koli tematika, ki jo določiš skupaj z mentorjem (seveda upoštevaš tvoje delo, ki si ga opravljala). Lahko je bolj teoretična ali tudi metodološka. Prav tako je vseeno kako dolga je seminarska naloga. Jaz sem naredila okoli 30 strani, da ni prekratka...

LP,
Anja

Podpri 0
Zdravo, ali mogoče obstajajo kaka specifična navodila za to pisno nalogo? Brskam po internetu, ampak še nisem našla nič konkretnega. :/

Podpri 0
Pozdravljeni. Tudi jaz trenutno opravljam pisno nalogo za strokovni izpit svetovalnega delavca. Na žalost nikjer nobenih navodil ni. Glede obsega si predstavljam, da je odvisno od teme. Pri nekaterih se bolje razpišeš, ponekod se ne moreš preveč. Odvisno od tega, ali delaš teoretično ali praktično nalogo, empirično nalogo. Če je zgolj teoretična, je lahko teoretični del dejansko dolg 8 strani. Če imaš praktično, pa moraš najprej nekaj o teoriji napisat, nato pa poročat o svojih ugotovitvah. V tem primeru je lahko tudi 30 strani. Razmišljam ... Kolegica, ki je opravljala strokovni izpit s pisno nalogo za svetovalnega delavca, je zapisala 20-30 strani.
Srečno in bodite dobro.

Podpri 0

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Pozdravljeni! V okviru raziskave o uporabi umetne inteligence med študenti v visokem šolstvu...
Odgovori
0
Ogledi
46

Učitelnik

Digitalne vsebine za strokovni razvoj učiteljev

Ogled Učitelnika

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu