V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Ojla, se jas se pridruzujem tej temi.. s tem, da imam jas malo drugacno vprasanje. Prejsni teden v sredo pred vsem tem izbruhom sem se prijavila na strokovnega. Zdaj pa nevem, naj pricakujem zdaj te dni kako posto ali ne? Vsaj o prejeti dokumentaciji uf, kar groza me je zdaj te negotovosti
Ko so mi sporocili, da odpade izpit (morala bi ga imeti 16.3) so rekli, da tudi zaposleni ne bodo delali neposredno na MIZŠ, ampak delajo vsi od doma.
Jaz sem se prijavila ja, zame je tole odealen čas za učenje, ker nimam otrok. Ti pa če spraviš 3h/dan učenja notr mislim, da bo čist zadostovalo, če še nisi dobila datuma. Ker bo pomojem trajalo še kar nekaj časa vse skupaj
Pomoje ne, bi sicer bilo zelo fajn.. ampak bojo verjetno kar sli veselo na dopuste. Bo pa verjetno slo res zelo hitro po koncu epidemije..ali mogoče kdo ve, če bodo podaljšali čas izvajanja izpitov (po 15.6.), glede na to, da jih zdaj ne?
Ojla, se jas se pridruzujem tej temi.. s tem, da imam jas malo drugacno vprasanje. Prejsni teden v sredo pred vsem tem izbruhom sem se prijavila na strokovnega. Zdaj pa nevem, naj pricakujem zdaj te dni kako posto ali ne? Vsaj o prejeti dokumentaciji uf, kar groza me je zdaj te negotovosti
Jas sem pravkar prejela posto iz Ljubljane.. upam da je to to. Čakam, da se odpre pošta, ker poštarji nesmejo vročiti priporočenih pošiljk. Sporočim!Hojla. Tudi jas sem poslala in se nic nisem prejela.
Jas sem pravkar prejela posto iz Ljubljane.. upam da je to to. Čakam, da se odpre pošta, ker poštarji nesmejo vročiti priporočenih pošiljk. Sporočim!
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.