V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Preberite to temo: http://forum.mladiucitelj.si/teme/je-dovolj-ce-se-naucim-samo-vprasanja-izprasevalcev.1184/Uporabnik yoyoo je napisal:Zdravo,
mene zanima ali se je potrebno naučit vso zakonodajo ali je dovolj le tista h kateri komisiji si bil razporejen.
Hvala in lp.
Odg: Koliko časa ste se učili za strokovni?
Sama sem potrebala 14 skupaj za vso snov v celoti. Prve 11 dni sem zakonodajo in pravopis le prebirala, zadnje tri dni pa temeljito predelala - popredalčkala. Nikoli se nisem učila na pamet stvari...bistvo je bilo v razumevanju stvari in obrazlago s svojimi besedami. Ampak spet je vse odvisno od vsakega posameznika. Dejstvo pa je, da sama zase vem, da bi na koncu znala isto če bi se učila en mesec prej ali pa zadnje 14 dni (pa ne ves čas).
Predlagam, da začnete nekoliko prej kot ste ponavadi na faksu začeli za kakšen izpit (ker je veliko snovi, pa še nekoliko starejši smo in malo s forme). Pa ne se učit na pamet...snov pride določena prav tudi veliko kasneje ko strokovni izpit opraviš (če seveda delaš v šolstvu naprej).
Nasvet: Pred komisijo pozabite na svoje narečje...potrudite se in govorite književni jezik - zbrano in umirjeno. S tem naredite pozitivni vtis na vse izpraševalce.
Veliko uspeha vsem tistim, ki jih strokovni izpit še čaka.
Odg: Koliko časa ste se učili za strokovni?
Forum Mladi učitelj je zakon!!!
Vse kar rabite, najdete na tej strani.
Noben od izpraševlacev od tebe ne zahteva dobesednega citiranja, tako da učenje na pamet odpade!
Kar se pa tiče recimo tekočega dogajanja v DZ in DS pa je najboljše, da si na njihovi internetni strani en dan prej pogledate kdaj in o čem so imeli zasedanja. Sicer pa sami izpraševalci tudi niso na tekočem o trenutnih dogajanjih
V glavnem, ni tako hudo kot zgleda, pa vso srečo na izpitu!
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.