Datum strokovnega izpita pomočnica predšolskih otrok

Prispevki
1
Pozdravljeni,
pripravljam se na strokovni izpit (pomočnik vzgojitelja predšolskih otrok) in nastopi so že za mano. Zanima me, kako hitro po prijavi na strokovni izpit prejmete datum izpita.
Lep pozdrav,
Lucija

Zelo odvisno. Jaz sem na datum čakala skoraj 1 mesec, nekateri ga dobijo že po nekaj dneh. V vsakem primeru pa imaš minimalno 14 dni od prejema datuma do zagovora. Jaz bi ti svetovala, da se prijaviš, ko se vsaj 1x prebiješ čez vso literaturo.

Tudi jaz enako priporočam. Čez 5 dni po prijavi že dobila termin za čez 14 dni. Definitivno se prijavi, ko predelaš in obvladaš vso snov. Potem še samo utrjuješ.

Ste se učile kej po vprašanjih po izprasevalcih. Me je strah k sploh nevem kako izgleda pred komisujo

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Datum zagovora: 23. 3. 2026 - OŠ, RAZREDNI POUK dr. SLOKAN (Ustava) 1. Veje oblasti v RS...
Odgovori
0
Ogledi
434
Pri pripravi na ustavni del strokovnega izpita opažamo, da se kandidati pogosto učijo na pamet...
Odgovori
0
Ogledi
571
Jezikovni del strokovnega izpita pri mnogih kandidatih povzroča precej negotovosti. Pogosta...
Odgovori
0
Ogledi
672
Pozdravljeni, na strokovni izpit se prijavljam kot organizator izobraževanja odraslih, pa me...
Odgovori
0
Ogledi
350
Državna ureditev in EU: - Državni zbor - Temeljne pravice in svoboščine (podrobno kje se...
Odgovori
0
Ogledi
424

Učitelnik

Digitalne vsebine za strokovni razvoj učiteljev

Ogled Učitelnika

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu