V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Pozdravljeni! Kot kaže, je izpraševalka nova. Pripravili smo temo za izpitna vprašanja:Pozravljeni! Ne najdem vprašanj za izpraševalko za ustavo - JOŽICA ŠEME.
Tudi jaz ne najde. Kdaj imas izpit?Pozdravljeni, ne najdem izpraševalke za ustavno ureditev ANJA GAŠPERLIN in izpraševalca za slovenščino ROMAN BRUNŠEK.
Tudi jaz ne najde. Kdaj imas izpit?
Pozdravljeni, kot kaže, sta ta dva izpraševalca nova. Dodali smo teme za izpitna vprašanja:
![]()
GAŠPERLIN, A. - izpraševalka (ustava, izpitna vprašanja)
Za objavo izpitnih vprašanj uporabite pripravljene obrazce - tukaj Novejša vprašanja oz. prispevki se dodajajo na koncu teme. Vprašanja so posredovana samo s strani uporabnikov. - - - Vprašanja na strokovnem izpitu raznih kandidatov: (glej naslednje prispevke)forum.mladiucitelj.si
![]()
BRUNŠEK, R. - izpraševalec (slovenščina, izpitna vprašanja)
Za objavo izpitnih vprašanj uporabite pripravljene obrazce - tukaj Novejša vprašanja oz. prispevki se dodajajo na koncu teme. Vprašanja so posredovana samo s strani uporabnikov. - - - Vprašanja na strokovnem izpitu raznih kandidatov: (glej naslednje prispevke)forum.mladiucitelj.si
Pozdravljeni, dodali smo novo temo:Pozdravljeni, ne najdem izpraševalko za slovenski knjižni jezik NINA LEVSTIK.
Tudi jaz nisem našla. Pa bi se priporočala, če jo je kdo našel.Je imel kdo v komisiji dr. Silva Kos Knez? zakonodaja. Ni objavljeno nobeno vprašanje
Danes me je ZAKONODAJO spraševala izpraševalka RENATA RAVLIJA (ustavo me je pa spraševala INES GRAH - ki ste jo že dodali). Izgleda, da Ravlija zdaj pokriva področje zakonodaje. Tukaj je ne najdem med izpraševalci.Teme z izpraševalci so dodane samo s pomočjo uporabnikov foruma, saj sami pregleda nad uradnimi izpraševalci nimamo.
Kaj storiti, če ne najdete svojega izpraševalca?
- Uporabite forumski iskalnik: Iskanje
- Če ne najdete teme z izpraševalcem, nam to sporočite z odgovorom na to temo in dopišite izpraševalca ter področje (ustava, zakonodaja, slovenščina)
- ... ali preko povezave Kontakt in dopišite izpraševalca ter področje (ustava, zakonodaja, slovenščina)
Hvala.
Pozdravljeni,Danes me je ZAKONODAJO spraševala izpraševalka RENATA RAVLIJA (ustavo me je pa spraševala INES GRAH - ki ste jo že dodali). Izgleda, da Ravlija zdaj pokriva področje zakonodaje. Tukaj je ne najdem med izpraševalci.
Sem pa učiteljica DSP v redni OŠ tako da ne vem a to spada pod OŠ področje ali pa pod področje Šola z otroke s PP.
Hvala za obvestilo. Tema je pripravljena:Jože Drenovec. Zakonodaja
Z iskanjem sicer dobim dva primera njegovih vprašanj, zanj pa še ni narejena debata.
Pozdravljeni, kot kaže, je nova. Hvala za sporočilo, dodali smo novo temo: BIZJAK, M. - izpraševalka (zakonodaja, izpitna vprašanja)Pozdravljeni, je morda tudi Marjetka Bizjak nova za zakonodajo? Hvala in lp.
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.