Ali je članstvo v svetu šole točkovano?

Trenutno berete:
Ali je članstvo v svetu šole točkovano?

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Je z novim pravilnikom kaj drugače - jaz sem slišala, da je članstvo v svetu šole točkovano. Morda je zdaj v novem pravilniku kaj drugače? Je kaj razlike, če si član ali morda predsednik sveta?

Ali gre to morda pod 22. ČLEN za 4 TOČKE:
5. obdobje enega mandata sodelovanja v strokovnem svetu, pristojnem za vzgojo in izobraževanje ali v komisijah strokovnega sveta

Koliko je meni znano, članstvo v svetu šole ni točkovano.

Ali gre to morda pod 22. ČLEN za 4 TOČKE:
5. obdobje enega mandata sodelovanja v strokovnem svetu, pristojnem za vzgojo in izobraževanje ali v komisijah strokovnega sveta
To nima veze s svetom šole, kjer so predsatvniki zavoda, staršev in ustanovitelja.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
"Videl sem, da so v tujini svetlobna leta pred Slovenijo in njenim poučevanjem matematike, ki je...
Odgovori
0
Ogledi
36
  • Članek
Učenci in dijaki nekaterih šol bodo morali udeležbo na številnih šolskih tekmovanjih plačati...
Odgovori
0
Ogledi
56
Pozdravljeni! Po novem pravilniku je triletno vodenje strokovnega aktiva točkovano s 3 T. Ali...
Odgovori
7
Ogledi
479
  • Članek
V šolskem letu 2023/24 je bilo glede na prejšnje šolsko leto osnovnošolskih učiteljev za 1,2...
Odgovori
0
Ogledi
123
  • Članek
Osnovno- in srednješolsko izobrazbo pridobilo več udeležencev kot leto prej. V prejšnjem šolskem...
Odgovori
0
Ogledi
180
Živijo, učim se za strokovni izpit, področje OŠ, pa me zanima sledeče: v ZOFVI-ju je zajeto...
Odgovori
3
Ogledi
475
  • Članek
Potencialna grožnja z napadom na eno od šol je odprla vrsto vprašanj, med drugim tudi, kakšne...
Odgovori
0
Ogledi
199

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu