Učitelj matematike na osnovni šoli ali profesor matematike na gimnaziji

• Ustvarjalec teme Ustvarjalec teme MyCherry
  • Začetni datum Začetni datum
  • Odgovori Odgovori 0
  • Ogledi Ogledi 789
Prispevki
3
Pozdravljeni! Zanima me, ali ima kdo izkušnje s poučevanjem matematike v osnovni šoli in gimnaziji (lahko pa tudi bodisi eno bodisi drugo) in bi bil pripravljen deliti svoje izkušnje (prednosti, slabosti in vse kar spada zraven)? Sama sem namreč precej v dilemi, v katero "smer" me bolj vleče. Zaključujem študij, a je v meni še vedno prisotna neka negotovost in strah, da ne bom tako dobra v poučevanju, kot bi si želela (saj veste - "only perfection is good enough" - malo za šalo, malo za res). Kakršne koli izkušnje (predvsem v začetku poučevanja) so zelo dobrodošle :)

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek Članek
Ste navdušeni nad programiranjem in izobraževanjem ter želite prispevati k širjenju digitalne...
Odgovori
0
Ogledi
26
  • Članek Članek
Matej Matkovič belokranjskim učencem bliža svet z igrami in tehnologijo, zgodovino pa z...
Odgovori
0
Ogledi
35
  • Članek Članek
"Ne sme nihče, kdor je imenovan za šolsko službo in od tega dobiva prihodek, ob grožnji s...
Odgovori
0
Ogledi
40
  • Članek Članek
Šole se srečujejo z globoko kadrovsko krizo, pomanjkanje učiteljev je največje do zdaj. Šolski...
Odgovori
1
Ogledi
143
  • Članek Članek
"Na osnovi dosedanjega dela v slovenskem šolskem prostoru sem prepričan, da je slovenski šolski...
Odgovori
0
Ogledi
96
Hej, imam vprašanje pa nikjer nisem se zasedila tocnega odgovora in upam da lahko kdo tukaj...
Odgovori
1
Ogledi
502
  • Članek Članek
V Sloveniji je veliko pomanjkanje učiteljev, šole pa si pomagajo s študentskim delom in...
Odgovori
0
Ogledi
207

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu