Eurydice Slovenija Strokovni posvet 50 let andragogike

Na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani obeležujejo 50 let študija andragogike. V počastitev pol stoletja predavanj iz andragogike na Oddelku za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete organizirajo strokovni posvet, ki bo potekal v ponedeljek, 20. novembra 2023, na Filozofski fakulteti, v predavalnici 18.

Udeležba na posvetu je brezplačna, vendar pa so mesta omejena. Prosimo, da se najkasneje do 14. 11. 2023 prijavite na tej povezavi.

Več informacij najdete na spletni strani FF.

Vit in več informacij: ACS, 30. 10. 2023

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Danes sem uspešno opravila strokovni izpit pri naslednji komisiji: predsednica-izpraševalka za...
Odgovori
0
Ogledi
108
  • Zaklenjeno
Vse zelo prijazne. Med zagovorom nisem imela nobenega strahu, z njimi sem se pogovarjala...
Odgovori
1
Ogledi
437
Strokovni aktivi upošteva se vodenje strokovnega aktiva skladno z delovnim mestom, za katerega...
Odgovori
0
Ogledi
404
Strokovni članki enakovredno vrednotenje strokovnih člankov ne glede na to ali so objavljeni v...
Odgovori
0
Ogledi
203
  • Zaklenjeno
Pozdravljeni. V kratkem me čaka izpit, pa me zanima če bi bil kdo pripravljen podelit kakšne...
Odgovori
2
Ogledi
679
Prosila bi za pomoč... Prosila bi za vprašanja od: Izpraševalka za slovenščino: Marjana Rojc...
Odgovori
4
Ogledi
748
  • Zaklenjeno
Pozdravljeni. Prosila bi za vprašanja od leta 2022 -2024 za pomočnico vzgojitelja. Napišite kaj...
Odgovori
4
Ogledi
1.050

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu