Strokovni izpit-zakonodaja

Trenutno berete:
Strokovni izpit-zakonodaja

Prispevki
1
Pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu, bi pa prosil za eno pomoč. Opravljam strokovni izpit, pripravništvo pa opravljam na OŠ. Kot sm opazil ste naložili kar nekaj skript za pomoč gor, tko da vam gre vso spoštovanje!Me pa zanima katero skripto mi najbolje priporočate za učenje zakonodaje?Gor je res veliko datotek, pa me zanima kero najbolj priporočate?
lp
Jan

Prispevki
46
Zavod
SS
Odg: strokovni izpit-zakonodaja

Najboljš in najbolj efikasno ti je, da si potegnes zakone, ki jih mas napisane v katalogi

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Pozdravljeni, Določili so mi komisijo v sestavi: - izpraševalka za predpise: Beba Adamič Tomič...
Odgovori
0
Ogledi
501
1. Ustava (izpraševlka dr. Andreja Kurent): - veje oblasi (katere, sestava, naoge) - domnevna...
Odgovori
0
Ogledi
688
Pozdrav, zanima me, ce kdo ve kaj vse se steje pod 80 ur, ki jih lahko pridobiš z organizirano...
Odgovori
0
Ogledi
345
Zanima me ali je dovolj, da za prijavo na strokovni izpit pošljem samo potrdilo ravnatelja, da...
Odgovori
0
Ogledi
434
Pozdravljeni, Sem študentka drugega letnika magistrskega programa Pedagogike v Mariboru. Zanima...
Odgovori
0
Ogledi
548
Pozdravljeni, za prijavo na strokovni izpit moram v obrazec vnesti informacije o svoji...
Odgovori
2
Ogledi
754

Zadnji prispevki

Na vrhu