Strokovni izpit za strokovne delavce s področja športa

Trenutno berete:
Strokovni izpit za strokovne delavce s področja športa

Prispevki
7
Dober dan.

Naslednji teden imam izpit s področja športa. Opravljati bom moral samo predpise s področja športa. Ustavo in slovenščino imam priznano, ker sem že opravil strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja. Prosil bi, če bi mi lahko kdo posredoval informacijo kateri zakoni, pravilniki in uredbe pride v poštev pri predpisih s področja športa, ter čemu se daje največji poudarek.

Hvala.

LP,
Dejan

Prispevki
2
Re: Strokovni izpiz za strokovne delavce s področja športa

Spoštovani!

Mene zanima ena zadeva, mogoče je že kje pisalo pa sem spregledala. Zanima me, kako je z opravljanjem strokovnega izpita za šport. Ali je nujno, da si študiral na Fakulteti za šport ali pa lahko izpit opravlja tudi nekdo z druge fakultete? Jaz namreč študiram na Pedagoški fakulteti in me zanima, kako je s temi pogoji za opravljanje strokovnega izpita za šport.

Hvala za razumevanje.

Le pozdrav

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Živijo, v ponedeljek 12.6. imam strokovni izpit (razredni pouk). V komisiji imam Nado Pignar...
Odgovori
0
Ogledi
338
Pozdravljeni, na OŠ delam že dve leti, zato imam pedagoških ur za strokovni izpit več kot...
Odgovori
0
Ogledi
144
Jaz pa bi imela vprašanje glede nastopov, ki jih damo zraven k prijavi na strokovni izpit...
Odgovori
0
Ogledi
208
Pozdravljeni, Zanimajo me splošne informacije o strokovnem izpitu. Na tem forumu se ne znajdem...
Odgovori
3
Ogledi
291
Pozdravljeni, ne najdem odgovora zato ga zastavljam tukaj. Od septembra sem zaposlena kot drugi...
Odgovori
0
Ogledi
457
Vprašanja: USTAVA 1. Kaj pomeni, da je Slovenija demokratična republika, poudarek na republika...
Odgovori
0
Ogledi
948
Pozdravljeni, Danes je tudi meni uspelo opraviti strokovni izpit. ( 30.3.2023 ) Izpraševalci...
Odgovori
0
Ogledi
615

Zadnji prispevki

Na vrhu