Priprave za vrtec

Trenutno berete:
Priprave za vrtec

Prispevki
8
Prosim, če mi lahko kdo svetuje kako morajo biti napisane priprave ( za vrtec- oz. za nastope, ki jih opravimo v vrtcu). Pod to, kako morajo biti napisane, mislim sam izgled ( po alinejah, v besedilu ali kako), da nebi slučajno kaj komplicirali gor na strokovnem izpitu glede priprav.

Dobrodošli tudi primeri :)

Hvala že v naprej vsem.

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.641
Uporabnik matejaleljak je napisal:
ej ti pošljem po meilu napiši mi ga,,glihkar je 3 nastop za mano...lahko me kontaktiraš po fb na isti vzdevek

Če ste pripravljeni, lahko delite pripravo na našem forumu in tako pomagate ogromno uporabnikom. Seveda prej pobrišete svoje podatke (če želite) in objavite takšno "nevtralno" obliko priprave.

Prispevki
8
Uporabnik matejaleljak je napisal:
ej ti pošljem po meilu napiši mi ga,,glihkar je 3 nastop za mano...lahko me kontaktiraš po fb na isti vzdevek

sem ti poslala moj mail-si dobila????????????????

Prispevki
1
Naziv
pomočnica vzgojiteljice
Zavod
/
Področje
  1. Vrtec
Pozdravljeni,

zgornji link žal ne deluje :( kje lahko dobim kakšno pripravo za strokovni izpit? Zanima me, če za te priprave obstaja kakšen obrazec po katerem naj bi bile napisane. Polege tega me zanima še, kje naj dobi moja mentorica kakšna navodila, kako naj ravna z mano ;) že vnaprej najlepša hvala za odgovor.

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.641
Zgornje povezave so usmerjene na "stari" forum, ki je arhiviran (pisali ste tudi v temo, kjer je zadnji prispevek bil poslan pred letom in pol). Vso gradivo iz starega foruma pa je bilo preneseno na zdajšnjo programsko opremo.

Gradivo za strokovni izpit in učne priprave lahko najdete na tej povezavi: Gradivo | Forum Mladi učitelj

Preverite tudi to temo: Vodič - Gradivo - vse o nalaganju, prenosu, upravljanju, nastavitvah | Forum Mladi učitelj

Obrazec za priprave ne obstaja, lahko pa si prenesete nekaj vzorno urejenih priprav, ki so naložene na našem forumu.

Mentor lahko obrazec za vodenje nastopov dobi v prilogi tega pravilnika: Pravilnik o strokovnem izpitu strokovnih delavcev na področju vzgoje in izobraževanja | Forum Mladi učitelj

Uporabite tudi iskalnik na forumu. Objavljenih je že ogromno koristnih informacij.

Prispevki
115
Naziv
profesorica
Zavod
Gimnazija Kranj
Področje
  1. Gimnazija
Pozdravljeni.

Lektorirala sem priprave za VI delo vzgojiteljev in učiteljev, zato vam obrazec (brez vnešenega besedila) lahko pošljem. Če ga želite, mi pošiljite svoj e-poštni naslov na zasebna sporočila.

Prispevki
115
Naziv
profesorica
Zavod
Gimnazija Kranj
Področje
  1. Gimnazija
Pozdravljeni.

Najbolje, da mi na zasebno sporočilo sporočite svoj e-naslov, pa vam jih pošljem.
Prav?

Prispevki
3
Naziv
pomočnica vzgojiteljice
Zavod
vrtec mavrica trebnje
Področje
  1. Vrtec
pozdravljena

ali tudi lektorirate oz.pregledate pripravo, če je ok... če lahko prosim vaš e-naslov.
hvala

Prispevki
3
Naziv
pomočnica vzgojiteljice
Zavod
vrtec mavrica trebnje
Področje
  1. Vrtec
žal sem bila odsotna (zdravstvene težave hčerke). Ta čas sem priprave že oddala in dobila že datum za zagovor.

Ali vam lahko kljub temu pošljem priprave, da pregledate če je kakšna napaka?
Kako pa vam lahko pošljem na zasebno sporočilo?

Zanima me še, kaj konkretno je potrebno odgovoriti na vprašanje:

GLASOVNE PRVINE SLOVENSKEGA JEZIKA

Veliko težav imam tudi z znanjem male in velike začetnice - znate razložiti na kratko oz. verajamem da znate razložiti razumno?

hvala

Prispevki
10
Živijo, ima mogoče kdo pripravo na temo obdojke za področje jezika, matematike ali umetnosti? Hvala

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Pozdravljeni! Prosila bi če bi katera/i želel deliti z mano primerne učne priprave za strokovni...
Odgovori
1
Ogledi
1.456
Pozdravljeni. Je pripravljen kdo deliti dnevne priprave za laboranta v OŠ? Hvala, Mateja
Odgovori
0
Ogledi
308
Pozdravljeni, bi bil kdo pripravljen deliti, kako morajo biti napisane priprave pri posameznih...
Odgovori
1
Ogledi
417
  • Članek
Na območni enoti Zavoda RS za šolstvo v Ljubljani je v četrtek, 16. 3. 2023 potekalo srečanje...
Odgovori
0
Ogledi
61
  • Članek
Na Centru za poklicno izobraževanje v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje...
Odgovori
0
Ogledi
116
Pozdravljeni, Imam dilemo glede določenega vprašanja. Kdo sprejme program vrtca s koncesijo? V...
Odgovori
0
Ogledi
748
  • Članek
Zavod Republike Slovenije za šolstvo pred začetkom novega šolskega leta organizira 8. konferenco...
Odgovori
0
Ogledi
318

Zadnji prispevki

Na vrhu