OPRAVLJEN STROKOVNI IZPIT - pomočnik vzg. (julij, 2023)

• Ustvarjalec teme Ustvarjalec teme Sanja1989
  • Začetni datum Začetni datum
  • Odgovori Odgovori 0
  • Ogledi Ogledi 2.137
Prispevki
1
1. Ustava (izpraševlka dr. Andreja Kurent):
- veje oblasi (katere, sestava, naoge)
- domnevna nedolžnost.

2. Predpisi (izpraševalka Vida Starič):
- starostni oddelki (vse o tem; katere poznamo, število otrok, ...) Dodatno vprašanje: do kdaj mora otrok napolniti starost npr.3, da spada v skupino 3-4? Nisem vedela, odgovor je do konca leta (december).
- tehnična ureditev na igrišču (vse o tem; ograja, teren, dostop do vode, ...)
- napredovanje v nazive (našteti vse nazive, kdo naziv odobri - torej kam je potrebno poslati pogoje) Nisem vedela zadnjega naziva, pa tudi točno na koga naslovimo, ko pošiljamo zahtevek za napredovanje (oddelek pristojen za predšolsko vzgojo).

3. Sovenski jezik (izpraševalka Aleksandra Jurman):
- ločila,
- pedagoški govor.

Vse je potekalo zelo hitro in korektno, ker sem bila pripravljena. Učila sem se iz zakonov ter pregledala vsa vprašanja iz tega foruma od leta 2020 in je bilo dovolj. Srečno!

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Danes sem uspešno opravila strokovni izpit pri naslednji komisiji: predsednica-izpraševalka za...
Odgovori
0
Ogledi
291
Živijo, samo ena informacija me zanima. Jaz imam izobrazbo za pomočnico vzgojiteljice, a...
Odgovori
2
Ogledi
168
  • Zaklenjeno
Vse zelo prijazne. Med zagovorom nisem imela nobenega strahu, z njimi sem se pogovarjala...
Odgovori
1
Ogledi
572
Strokovni aktivi upošteva se vodenje strokovnega aktiva skladno z delovnim mestom, za katerega...
Odgovori
0
Ogledi
471
Strokovni članki enakovredno vrednotenje strokovnih člankov ne glede na to ali so objavljeni v...
Odgovori
0
Ogledi
245
  • Zaklenjeno
Pozdravljeni. V kratkem me čaka izpit, pa me zanima če bi bil kdo pripravljen podelit kakšne...
Odgovori
2
Ogledi
821
Prosila bi za pomoč... Prosila bi za vprašanja od: Izpraševalka za slovenščino: Marjana Rojc...
Odgovori
4
Ogledi
947

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu