Kako se učiti

Trenutno berete:
Kako se učiti

Prispevki
6
Ojla sotrpini ;)

imam hude težave z učenjem, berem, berem in berem in nič ne ostane v glavi. Tudi miselni vzorčki ne pomagajo....tega je full, pa še tko dolgočasno je... no vsaj meni...

Bi bila vesela vsakega nasveta, kako naj vse to spravim v mojo bučo (kako se učite vi) help.gif

uspešno učenje, tisti, ki ste pa že mimo pa: BRAVOOO Laie_60A.gif
 

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.181
Naziv
profesor
No, upam, da vam je do sedaj že uspelo najti način. Je pa po svoje dobro vprašanje. Kako se učiti oz. kje in kako začeti?

Tudi sam sem se s tem vprašanjem svoj čas ukvarjal. Izbral sem ta princip. Naberi gradivo (ki ga tisti čas ni bilo enostavno najti), išči po forumih in izlušči bistveno. Dobrodošla mi je bila vsaka informacija o komisiji ipd. Najmanj težav je bilo z ustavo, ker tam ni kaj dosti za "filozofirati". Za slovenščino se sedaj že na našem forumu najdejo več kot odlični zapiski uporabnikov. Glede zakonodaje pa je tako. Potrebno je znati splošne in temeljne zakone, nato pa po področjih. Preverite seznam zakonov, podzakonskih aktov ipd. (to sedaj najdete na naši spletni strani!), najdite vsebino omenjenih zakonov nato pa - read.gif scenic.gif Druge opcije tukaj ni. Vseeno je na koncu potrebno znati, je pa res, da si lahko strokovni izpit, ki marsikomu predstavlja veliko breme, danes bistveno olajšate.

l_googd_luck.gif
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu