Izpit jeseni

Trenutno berete:
Izpit jeseni

Prispevki
75
Dragi obiskovalci foruma!

Kot veste, strokovnih izpitov med 15. julijem in 15. septembrom ni. Koncec avgusta bodo na ministrstvu začeli ponovno obveščati o datumih izpitov.
Še eno poletje bom žrtvovala za to, da bom sedela za knjigami. Je že tako, da smo eni najbolj produktivni takrat, ko so drugi na morju.

Vsem, ki Vas jeseni čaka ta podvig, želim izvrstno koncentracijo in prijetno študijsko klimo.


Cufek
 
Prispevki
6
Odg: Izpit jeseni

Živjo!

Če ti je kaj v tolažbo, ne boš sama :)
Kaj misliš za kdaj dobimo datume, če smo prijavo posredovali že kakšen teden/14 dni nazaj? Bo to takoj po 15.9. ali kasneje?
 
Prispevki
75
Odg: Izpit jeseni

Živjo!

Kdo bi vedel. Odvisno od števila prijavljenih kandidatov. Zdi se mi, da določeni profili dobijo prej datume zagovorov, npr. pomočnica vzgojiteljice. Nekateri dobijo termin presenetljivo hitro, nekateri pa morajo nanj čakati malodane do novembra.
Ampak jeseni bo zagotovo ;)

Meni bi načrtovanje učenja precej olajšal napovedani datum, pa se bom morala sprijazniti, da ga bom izvedela, ko ga pač bom.

Bolj me bega vprašanje, ali pristojni res mislijo, da bom po opravljenem strokovnem izpitu bolj usposobljena za opravljanje svojega poklica. Ker sama menim, da NE.
Danes strokovni izpit služi predvsem kot mehanizem za selekcioniranje kandidatov in kot priročen izgovor za njihovo zavračanje.


Sončen pozdrav,

Cufek
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu