Info - Ali ne najdete izpraševalca?

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.967
Nazadnje uredil moderator:
Teme z izpraševalci so dodane samo s pomočjo uporabnikov foruma, saj sami pregleda nad uradnimi izpraševalci nimamo.

Za iskanje po izpraševalcih v iskalnik vpišite samo priimek.

Kaj storiti, če ne najdete svojega izpraševalca?
  1. Uporabite forumski iskalnik: Iskanje
  2. Če ne najdete teme z izpraševalcem, nam to sporočite z odgovorom na to temo in dopišite izpraševalca ter področje (ustava, zakonodaja, slovenščina)
  3. ... ali preko povezave Kontakt in dopišite izpraševalca ter področje (ustava, zakonodaja, slovenščina)

Hvala.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Teme z izpraševalci so dodane samo s pomočjo uporabnikov foruma, saj sami pregleda nad uradnimi izpraševalci nimamo.

2. Če ne najdete teme z izpraševalcem, nam to sporočite z odgovorom na to temo in dopišite izpraševalca ter področje (ustava, zakonodaja, slovenščina)
  3. ... ali preko povezave Kontakt in dopišite izpraševalca ter področje (ustava, zakonodaja, slovenščina)

Hvala.
dr. Simon Slokan, izpraševalec za ustavo

Iščem in ne najdem od mag. Marina Pavčnik, izpraševalka za predpise.
Kot kaže je izpraševalka nova. Dodali smo jo tukaj:

Tudi jaz ne najdem mojih izpraševalcev:
mag. Verica Šenica Pavletič (predpisi)
Mateja Nemec Lukman (ustavna ureditev)
Sergeja Petročnik (slovenski jezik)

Hvala že vnaprej :)

Uporabite iskalnik.

Uporabite iskalnik.

Najlepša hvala! :)

Hvala.
Izpraševalka za ustavno ureditev Jana Dolgan.

Hvala.
Mojca Zvonc Novak-ustava
Romana Šarec Rojc-slovenski jezik

Mojca Zvonc Novak-ustava

Romana Šarec Rojc-slovenski jezik

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek Članek
Ko gre za digitalne veščine članic EU, je Slovenija, kot navaja Eurostat, pod povprečjem...
Odgovori
0
Ogledi
20
Trenutno sem z razredništvom v 42. plačilnem razredu in z nazivom svetovalka. Prosim vas, če mi...
Odgovori
1
Ogledi
116
  • Ne prezri
Spodbuda za anketo je ta članek: Fiziko poučuje inženirka iz Bosne, tehniko učitelj športne...
Odgovori
1
Ogledi
183
  • Članek Članek
"Videl sem, da so v tujini svetlobna leta pred Slovenijo in njenim poučevanjem matematike, ki je...
Odgovori
0
Ogledi
68
  • Članek Članek
Učenci in dijaki nekaterih šol bodo morali udeležbo na številnih šolskih tekmovanjih plačati...
Odgovori
0
Ogledi
84
Pozdravljeni! Po novem pravilniku je triletno vodenje strokovnega aktiva točkovano s 3 T. Ali...
Odgovori
7
Ogledi
598
  • Članek Članek
V šolskem letu 2023/24 je bilo glede na prejšnje šolsko leto osnovnošolskih učiteljev za 1,2...
Odgovori
0
Ogledi
140

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu