Vsebina nastopov - pomočnik vzgojitelja

Prispevki
4
Pozdravljeni,

kakšna je bila vaša vsebina nastopov v sklopu pripraviništva za pomočnika vzgojitelja? Priprava na kosilo, spanje ipd., ali "prave dejavnosti": dejavnosti iz jezika, matematike ...

Hvala za podeljene izkušnje :)

Lp, Branka

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Jaz sem morala imeti dejavnosti... vsak nastop iz drugega področja dejavnosti. Ne vem pa, če povsod velja tako. Prijateljica, ki je delala s skupino prvega starostnega obdobja, vem, da je imela dejavnost, združeno s kosilom. Pozanimaj se pri vodstvu.

jaz sem imela stiri priprave iz dnevne rutine in eno gibalno urico, mentorica je bila za to, da nic ne kompliciramo :-)

Pozdravljeni bi mi mogoče poslala pripravo za nastop nega otroka in počitek za starostno obdobje 1-2 leti, da vidim postopek priprave te rutine

dve rutini in tri dejavnosti. Priprava na kosilo in kosilo, počitek, gibalna dejavnost, matematična dejavnost in lutkovna igrica

Pozdravljeni, zanima me info, kako poteka praksa v vrtcu za pomočnika vzgojitelja, pa lepo prosim, če mi poveste ali date primer kako in kakšen dnevnik se vodi oz. piše. Hvala ☺

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Zaklenjeno
Pozdravljeni. V kratkem me čaka izpit, pa me zanima če bi bil kdo pripravljen podelit kakšne...
Odgovori
2
Ogledi
837
  • Zaklenjeno
Pozdravljeni. Prosila bi za vprašanja od leta 2022 -2024 za pomočnico vzgojitelja. Napišite kaj...
Odgovori
4
Ogledi
1.212
Lepo pozdravljeni vsi skupaj, zanima me, če ima kdo izmed vas kakšne zapiske/podlage/vprašanja...
Odgovori
1
Ogledi
1.048
  • Vprašanje Vprašanje
Pozdravljeni! Manjka mi 101 ura za prijavo na strokovni izpit, nastope imam opravljene...
Odgovori
0
Ogledi
287

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu