strokovni svet vrtca-strokovni organi vrtca- svet zavoda

Prispevki
7
Področje
  1. Vrtec
Lep pozdrav, med vprašanji sem zasledila naslednje: Kako je sestavljen strokovni svet vrtca?
Zanima me ali tu govorimo o svetu zavoda ali strokovnih organih vrtca?
Sem že v fazi, ko bom pol pomešala med sabo :)
Hvala!

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Strokovni organi vrtca so: svet vrtca (ki je najvisji organ), svet starsev, vzgojiteljski zbor in strokovni aktiv 🙂 svet zavoda-svet vrtca to je isto samo receno z drugo besedo, ker je vrtec zavod🙂

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Živijo, samo ena informacija me zanima. Jaz imam izobrazbo za pomočnico vzgojiteljice, a...
Odgovori
2
Ogledi
184
Danes sem uspešno opravila strokovni izpit pri naslednji komisiji: predsednica-izpraševalka za...
Odgovori
0
Ogledi
301
  • Zaklenjeno
Vse zelo prijazne. Med zagovorom nisem imela nobenega strahu, z njimi sem se pogovarjala...
Odgovori
1
Ogledi
575
Strokovni aktivi upošteva se vodenje strokovnega aktiva skladno z delovnim mestom, za katerega...
Odgovori
0
Ogledi
477
Strokovni članki enakovredno vrednotenje strokovnih člankov ne glede na to ali so objavljeni v...
Odgovori
0
Ogledi
248
  • Zaklenjeno
Pozdravljeni. V kratkem me čaka izpit, pa me zanima če bi bil kdo pripravljen podelit kakšne...
Odgovori
2
Ogledi
837
Prosila bi za pomoč... Prosila bi za vprašanja od: Izpraševalka za slovenščino: Marjana Rojc...
Odgovori
4
Ogledi
962

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu