SRP-DSP gradivo za strokovni izpit

Trenutno berete:
SRP-DSP gradivo za strokovni izpit

Prispevki
12
Pozdravček,

zanima me katero gradivo moramo predelati kot specialni in rehabilitacijski pedagog, ki je zaposlen kot učitelj dodatne strokovne pomoči. Ali ima kdo vse spravljeno v eni detoteki oz. mi lahko kdo napiše točno kaj si moram poiskati.

Hkrati me zanima tudi kako dolgo se zdaj čaka na izpit od prijave? Najbrž je sedaj kar gužva!?

Lp, Nina
 
Prispevki
13
Odg: SRP-DSP gradivo za strokovni izpit

Zdravo!

Mogoče ti informacije ne bodo več prišle prav, pa vseeno.... Jaz sem čakala en mesec od oddaje pa do pisma v katerem je prispel datum. Torej do datuma zagovora je to mesec in pol.

Predelala sem pa ustavo, slovenščino, ZOFVI, Zakon o OŠ, Zakon o šolski inšpekciji in zakon o usmerjanju otrok s posebnimi potrebami. Ni mi uspelo priti skozi zakone oz pravilnike o normativih in raznih standardih. Učila sem se pa iz zapiskov, ki mi jih je posodila kolegica in sem ugotovila, da so iz te strani. Naslov datoteke je ODLICNA zakonodaja_ustava RS_slovenscina. Na internetu sem si odprla še zakone, da sem primerjala spremembe. To je bilo to.

Upam, da si že naredila, če pa ne, pa držim pesti in veliko sreče :)
 
Prispevki
12
Odg: SRP-DSP gradivo za strokovni izpit

Živjo!

Mi kar še pride prav :). Sem se komaj prijavila, ko sem povprašala. Še kr nič nisem dobila odgovora, tako da ne vem kaj čakajo :). Upam, da bo dovolj to kar si napisala.
Kakšna vprašanja pa si dobila? Ali sploh akšna o OPP?

Lp, Nina
 
Prispevki
13
Odg: SRP-DSP gradivo za strokovni izpit

Mogoče te pa znajo presenetiti :) mene so tudi - sem se ravno spraševala kje je moj datum, ko me je doma čakalo obvestilo. Tako, da mogoče bo pa še pred dopusti, da boš potem lahko zadihala.
Dobila sem splošno o ustavi, razlika med pravicama do združevanja in zbiranja, pa glede na kaj morajo biti usklajeni zakoni (pač zakoni v skladu z ustavo, podzakoni v skladu z zakoni in ustavo...), imenovanje ravnatelja, svet staršev, šolska kronika, pisanje naselbinskih imen, prislov več, slovenščina kot učno načelo in kot učni jezik.

Nič ni bilo posebej za otroke s PP.

LP
 
Prispevki
1
Odg: SRP-DSP gradivo za strokovni izpit

Čaw! Mene pa zanima, katero gradivo moramo predelati kot pom. vzgoitelja. Če je mogoče katero gradivo, ki ne pride v poštev za pom. vzg.? Lp
 
Prispevki
2
Mene pa zanima, ali moram strokovni izpit za SRP opravljati, če sem ga že za vzgojiteljico? In v čem se razlikuje oz. kaj naj bi opravljala?
Hvala za informacije
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Podarim zapiske za vsa tri podrocja za srednje strokovne sole. Vse natisnjeno, zbrano v mapah...
Odgovori
1
Ogledi
731
  • Članek
Napoved dogodkov: 16. marec 2022 ob 10.30 uri, spletna strokovna razprava Skrita moč vodenja...
Odgovori
0
Ogledi
450

Zadnji prispevki

Na vrhu