Sistematizacija delovnih mest in zaposlitev

Trenutno berete:
Sistematizacija delovnih mest in zaposlitev

Prispevki
237
Področje
  1. Gimnazija
Pozdravljeni.

Ne vem ali je naslov pravi, ampak me res zanima kdaj okvirno šole izvejo koliko oddelkov bodo imele prihodnje šolsko leto. Namreč od tega je odvisno ali bom imela vsaj 1 odstotek možnosti, da kandidiram za določeno delovno mesto. Morda to vedo že junija ali bom morala čakati do septembra?

Pa še eno mogoče pravno vprašanje:
Glede na malo morje poslanih prijav na prosta delovna mesta in NIČ vabil na razgovor, me je zjutraj pošteno razkurilo, ko sem na mailu dobila odgovor ene izmed ravnateljic:

Pozdravljeni,

na delovno mesto niste bili sprejeti.

Lep pozdrav.

Če pustimo dejstvo, da se ob takem odgovoru počutiš kot idiot, me zanima ali ne obstaja pravilnik v skladu s katerim mora biti odgovor napisan? Torej, da v skladu s tem in tem členom niste bili izbrani na to in to delovno mesto...?
 
Prispevki
121
Področje
  1. Osnovna šola
Frucka,
praviš, da si poslala " malo morje prijav" - kje najdeš prosta delovna mesta? Sama včasih ne zasledim niti enega na mesec, kamor bi se lahko prijavila.

O tem odgovoru pa škoda izgubljat besede. Čeprav - naj še tako lepo ubesedijo, ne je ne in v nobeni obliki ga ni fajn prebrati. :(
 
Prispevki
3
Sicer je odvisno od organizacije posameznega ravnatelja in kakšnih nepričakovanih dogodkov (npr. kakšne bolniške, prepisi/odlogi učencev itd.), ampak načeloma se aprila ali maja že ve, koliko bo oddelkov in kako bo razvrščen kader. Učitelji smo bili s tem seznanjeni na junijski konferenci. Če se je dejansko odprlo novo delovno mesto, je bil razpis zunaj junija. Tisti v avgustu so običajno že "podeljeni".
 
Prispevki
268
Področje
  1. Osnovna šola
Lani sem dobila avgusta zaposlitev za nadomeščanje porodniške. Jaz prisegam na to, da človek pošilja vse in sproti vidi, kaj in kako...razpis je bil pa zunaj tako pozno, ker ministrstvo ni dovolilo zaposlitev za računalničarja med poletjem in so ga dali potem ven v avgustu... Tako, da...pošiljajte.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu