Praktični nastopi kot pom. vzg./ delovno mesto: vzg

Trenutno berete:
Praktični nastopi kot pom. vzg./ delovno mesto: vzg

Prispevki
18
Pozdravljeni,
mene pa zanima: praktične nastope sem naredila kot pomočnica vzg., od teh nastopov se je spremenilo to, da sem sedaj napredovala v vzgojiteljico, saj sem med tem časom diplomirala.
predstavlja to kak problem? bom morala ponovno delati nastope ali se mi nastopi priznajo ne glede na to, da sem jih prej delala kot pomočnica, sedaj pa sem vzgojiteljica?

Sem že spraševala na ministrstvu pa nisem čisto dobro razumela. Upam, da mi lahko kdo pomaga z odgovori.

Prosim za pomoč. Hvala

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.710
Pozdravljeni!

Nastopi se vsekakor morajo priznati. Načeloma je tako, da če pošljete priprave, v vašem primeru za pomočnico vzgojiteljice, boste tudi vprašani šolsko zakonodajo za pomočnico vzgojiteljice, ni pa seveda nujno. Predvidevam, da boste kar celotno zakonodajo, ki velja za vrtce.

Vsekakor vam predlagam, ker je rahlo specifična situacija, da direktno kontaktirate MŠŠ, oddelek za strokovne izpite, če še niste:

Kristina Kaučič

tel.: (01) 400 54 62

e-pošta: [email protected]

Vsekakor bom vesel, če boste posredovali odgovor, ki ga boste prejeli.

Prispevki
2
Naziv
Pomočnica vzgojiteljice
Zavod
NG
Področje
  1. Vrtec
Pozdravljeni,

zanima me li je še kdo bil v podobni situaciji in kako se je vse skupaj razpletlo ?

Že v naprej se zahavljujem za odogovr.
Lep pozdrav.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Vprašanje
Pozdravljeni. Lani sem opravila prekvalifikacijo za pomočnico vzgojiteljice. V sklopu enoletnega...
Odgovori
1
Ogledi
1.608
Pozdrav. Če recimo opraviš nastop v 9.a 1. uro z enako temo (recimo: spolno in nespolno...
Odgovori
0
Ogledi
699
Pozdrav, letošnje leto sem magistrirala iz francoščine in sociologije in trenutno delam v...
Odgovori
5
Ogledi
1.918
Pozdravljeni, na OŠ delam že dve leti, zato imam pedagoških ur za strokovni izpit več kot...
Odgovori
0
Ogledi
359
Jaz pa bi imela vprašanje glede nastopov, ki jih damo zraven k prijavi na strokovni izpit...
Odgovori
0
Ogledi
550
  • Članek
Na jesenskemu roku splošne mature je bilo uspešnih 330 kandidatov, kar je 39,7 odstotka vseh, ki...
Odgovori
0
Ogledi
222
  • Članek
V šolskem letu 2023/2024 se bo v ljubljanskih osnovnih šolah skupaj izobraževalo 26. 433...
Odgovori
0
Ogledi
263

Zadnji prispevki

Na vrhu