POMOČ

Trenutno berete:
POMOČ

Prispevki
13
zaposlena sem v OŠPP, nastope pa sem opravila na srednji ekonomski. Kaj naj pričakujem pri zakonodaji? OŠPP ali SŠ? Ima kdo podobno izkušnjo? V komisiji imam g. Žun-a (ravnatelj OŠ), na obrazložitvi pa sem dobila, da opravljam nastop pred srednješolsko komisijo.
Je bil kdo na mojem mestu?
Tega je res ogromno, da bi se vse učila.
MG_54.gif

Hvala
LP

Srečno vsem na izpitih:))

Prispevki
16
Ojla,

sicer nisem bila na tvojem mestu, ampak strokovni izpit imaš ponavadi na tistem področju kjer si opravljal nastope - saj oni verjetno ne vejo kje zdaj delaš :)
Tako ti tudi piše v odločbi, da gre za srednjo šolo...

Saj bo šlo, držim pesti JC_you_rock.gif

Lp, T.

Prispevki
10
Zavod
Osnovna šola dr. Franja Žgeča Dornava (volonterska pripravnica)
Odg: POMOČ

Zdravo,

mene pa zanima, kako približno izgleda pisna naloga, ki jo morajo opraviti vsi pedagogi, knjižničarji itd., je morda kje kakšen primer? Ne vem točno, kako se zadeve lotiti.

Lp, hvala

Nina

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Preverjanje in ocenjevanje znanja predstavljata sklepno fazo zaključene učne enote. V primeru...
Odgovori
0
Ogledi
64
  • Članek
V strokovnem centru Planina vsak teden prejmejo v povprečju deset prošenj za pomoč, saj starši...
Odgovori
0
Ogledi
65
Živjo vsem. Zanime me ali je dovolj, da se učim po zapiskih ene punce, ki se imenujejo...
Odgovori
0
Ogledi
640
  • Članek
Evropska komisija išče strokovnjake za izobraževanje, ki se bodo pridružili posvetovalni...
Odgovori
0
Ogledi
178
  • Članek
!0. oktobra so na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje obeležili Svetovni dan duševnega...
Odgovori
0
Ogledi
181
  • Zaklenjeno
Pozdravljeni! Sva Matic in Zala, magistra fizike (Fakulteta za matematiko in fiziko – FMF, UNI...
Odgovori
0
Ogledi
848
  • Članek
Komisija je 30. 6. 2022 objavila praktični priročnik za pomoč ukrajinskim otrokom in mladim pri...
Odgovori
0
Ogledi
375

Zadnji prispevki

Na vrhu