Pedagog, zaposlen kot pom. vzg.

Prispevki
11
Živjo,

sem dipl. pedagoginja in sem pol leta zaposlena kot pomočnica vzg. Ali lahko opravljam strokovni izpit kot pedagoginja (mentorica je pedagoginja in z njo tudi sodelujem, ji pomagam ...)? Z ministrstva sem dobila zelo različne odgovore ... Zanima pa me tudi to, ali je dovolj da zanm zakonodajo samo za vrtec, ali moram poznati tudi oš, sš, otroke s posebnimi potrebami, gš ...

Hvala in lp,
Anja

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek Članek
Ste navdušeni nad programiranjem in izobraževanjem ter želite prispevati k širjenju digitalne...
Odgovori
0
Ogledi
8
  • Članek Članek
Otroci s posebnimi potrebami: Zaposleni ugotavljajo, da so nekateri povsem nepripravljeni na...
Odgovori
0
Ogledi
22
  • Članek Članek
Minister Logaj in glavni tajnik Sviz-a Štrukelj sta v izjavi za medije povedala, da sta se na...
Odgovori
0
Ogledi
27
  • Članek Članek
Na višješolskih in visokošolskih zavodih se je začelo novo študijsko leto. V tem prelomnem...
Odgovori
0
Ogledi
80
  • Članek Članek
"Razmere so težje kot v zdravstvu. Moramo se zavedati, da v šolah ni čakalnih vrst, otroci so v...
Odgovori
0
Ogledi
106
  • Članek Članek
V Sloveniji je veliko pomanjkanje učiteljev, šole pa si pomagajo s študentskim delom in...
Odgovori
0
Ogledi
193
  • Članek Članek
Nova raziskava Točke osveščanja o varni rabi interneta Safe.si, ki deluje v sklopu Fakultete za...
Odgovori
0
Ogledi
127

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu