Pedagog, zaposlen kot pom. vzg.

Trenutno berete:
Pedagog, zaposlen kot pom. vzg.

Prispevki
11
Živjo,

sem dipl. pedagoginja in sem pol leta zaposlena kot pomočnica vzg. Ali lahko opravljam strokovni izpit kot pedagoginja (mentorica je pedagoginja in z njo tudi sodelujem, ji pomagam ...)? Z ministrstva sem dobila zelo različne odgovore ... Zanima pa me tudi to, ali je dovolj da zanm zakonodajo samo za vrtec, ali moram poznati tudi oš, sš, otroke s posebnimi potrebami, gš ...

Hvala in lp,
Anja

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Raziskava ki so jo na izvedli na Fakulteti za družbene vede, je pokazala, da umetno inteligenco...
Odgovori
0
Ogledi
69
  • Članek
Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) bo z letošnjim letom pričel z organizacijo...
Odgovori
0
Ogledi
55
  • Članek
Fakultete in univerze po vsem svetu trenutno razglabljajo o politikah, ki bi jih morale...
Odgovori
0
Ogledi
89
  • Članek
Avstrijski Center za varnejši internet v raziskavi ugotavlja, da mladi največ informacij o...
Odgovori
0
Ogledi
76
Živjo vsem. Zanima me ali je kakšna razlika v znanju vseh sklopov, če se prijaviš kot Pomočnik...
Odgovori
0
Ogledi
275
  • Članek
Dr. Igor Papič je v Državnem zboru prisegel kot minister za visoko šolstvo, znanost in...
Odgovori
0
Ogledi
148
  • Članek
Dr. Darjo Felda je v Državnem zboru prisegel kot minister za vzgojo in izobraževanje. V skladu...
Odgovori
0
Ogledi
88

Zadnji prispevki

Na vrhu