Od 2008 do 2011 samo ena ocena?

Trenutno berete:
Od 2008 do 2011 samo ena ocena?

Pridružen
2. feb 2012
Prispevki
9
Tudi mi smo imeli osebne razgovore in pojavlja se mi naslednje vprašanje malo daljše vprašanje?
V istem zavodu sem zaposlena že šest let in pol, vendar na različnih delovnih mestih. Zadnja tri leta, ki naj bi prišla v poštev glede napredovanja, nekako takole: od 1.11.2007 do 31.10.2008 kot vodja računovodstva, od 1.11.2008 naprej kot organizatorka izobraževanja, vendar sem s 17.8.2009 nastopila porodniški dopust, ki je trajal do 17.8.2010. S 18.5.2012 ponovno nastopim porodniški dopust. Po osebnem razgovoru, mi je ravnateljica rekla, da me lahko oceni samo za leto 2009, ker sem bila v tem letu zaposlena več kot pol leta, za leto 2010 mi ocene ne more dati, ker sem bila zaradi porodniške prisotna le 4,5 mesecev, leto 2011 ne pride v poštev, ker je vse zamrznjeno, v letu 2008 pa sem samo 2 meseca delala na mestu organizatorja izobraževanja, 10 mesecev pa na drugem delovnem mestu.
Zanima me, ali je to res tako in od leta 2008 do 2011 res dobim le eno oceno in nikakor ne morem napredovati? Moje mnenje je, da bi me morala oceniti za vsa leta, saj imam vendar sklenjeno pogodbo o zaposlitvi.

Hvala in lp
 

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Nazadnje urejeno:
Odg: Od 2008 do 2011 samo ena ocena?

Porodniška se šteje v ocenjevalno obdobje (glejte 3. točko):

4. člen
(Postopek ocenjevanja)

(1) Javne uslužbence, ki so pri proračunskem uporabniku zaposleni za določen ali nedoločen čas, za polni delovni čas ali delovni čas, krajši od polnega delovnega časa, se oceni enkrat letno.

(2) Postopek ocenjevanja javnega uslužbenca se izvede vsako leto najkasneje do 15. marca.

(3) Pri postopku ocenjevanja se ocenijo javni uslužbenci, ki so v prejšnjem koledarskem letu opravljali delo najmanj šest mesecev. Ocenijo se tudi tisti javni uslužbenci, ki so zaradi napotitve s strani delodajalca odsotni več kot šest mesecev in ki so odsotni več kot šest mesecev zaradi poškodbe pri delu, poklicne bolezni in starševskega varstva (porodniški dopust).

(4) V roku iz drugega odstavka tega člena mora odgovorna oseba oziroma nadrejeni javnega uslužbenca, ki ga določi odgovorna oseba, izpolniti Ocenjevalni list za oceno delovne uspešnosti javnega uslužbenca v ocenjevalnem obdobju (Priloga I, ki je sestavni del te uredbe) ter javnega uslužbenca seznaniti s pisno oceno in z utemeljitvijo. Zbirni podatki o ocenah v napredovalnem obdobju se vpisujejo v Evidenčni list napredovanja javnega uslužbenca v napredovalnem obdobju (Priloga II, ki je sestavni del te uredbe). Ocenjevalni in evidenčni listi se hranijo v personalni mapi javnega uslužbenca.

(5) Javnega uslužbenca, ki na podlagi določb tretjega odstavka tega člena ni ocenjen, se oceni ob naslednjem roku ocenjevanja iz drugega odstavka tega člena.

(6) Oceno javnega uslužbenca določi odgovorna oseba oziroma nadrejeni javnega uslužbenca po pooblastilu odgovorne osebe.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu