Gradivo za slovenščino

Trenutno berete:
Gradivo za slovenščino

Prispevki
20
Pozdravljeni,

zanima me, ali ima kdo celotno gradivo, ki ga je potrebno predelati za slovenščino (ali pa kdo ve, kje naj ga najdem)? Ne bi rada delala po vprašanjih, ker lahko hitro kaj izpustiš.

Najlepša hvala za pomoč!
 
Prispevki
20
:) to sicer vem, ampak nikjer ne najdem vse na enem mestu. Kar sem našla so vprašanja in odgovori. Verjetno sem pač malce nespretna, ali pa sem spregledala. Zelo bi bila hvaležna za kak namig, kje točno naj poiščem. MG_54.gif
Se opravičujem za nevšečnosti. :oops:
 
Prispevki
7
Mene pa zanima, kako je s slovenisti na slovenščini? Ali sprašujejo zelo podrobno?Ali je dovolj, da znaš tisto, kar je v zapiskih?Že vnaprej hvala za vsakršno informacijo!:)
 
Prispevki
5
Pozdravljeni!

Mene pa zanima kako je glede ravni znanja pri slovenščini. V katalogu so naštete tri in tudi opisane za koga katera velja, ampak nikjer nisem zasledila katera raven pride v poštev za učitelja za dodatno strokovno pomoč na redni osnovni šoli (torej DSP)?In ali je potem potrebno znat samo tisto raven ali kako je to mišljeno?

hvala in lp
 
Prispevki
115
Naziv
profesorica
Zavod
Gimnazija Kranj
Področje
  1. Gimnazija
Odg: gradivo za slovenščino

Pozdravljeni.

Sloveniste pri slovenščini sprašujejo zelo podrobno. Nujno je, da se dodobra pripravite, ker se je že zgodilo, da slovenist na strokovnem izpitu ni opravil prav slovenščine.

Glede ravni pa je natančno pojasnjeno v katalogu. - Tako je, kot ste zapisali - potrebno je znati le snovi, ki so navedene v naboru znanj za vašo raven.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Podarim zapiske za vsa tri podrocja za srednje strokovne sole. Vse natisnjeno, zbrano v mapah...
Odgovori
1
Ogledi
1.029

Zadnji prispevki

Na vrhu