Eurydice Slovenija EU projekt, moj projekt - od 12. do 19. maja 2018

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko letos že četrtič organizira dneve odprtih vrat EU projekt, moj projekt. Vse zainteresirane vabi, da jih odkrijejo in spoznajo od 12. do 19. maja v več kot 20 krajih po Sloveniji: Ajdovščini, Brežicah, Celju, Črnomlju, Grosupljem, Kopru, Krškem, Ljubljani, Logatcu, Mariboru, Martjancih, Metliki, Novi Gorici, Pivki, Planici, Postojni, Radljah ob Dravi, Tolminu, Trbovljah, Velenju, na Vrhniki in v Žalcu. Projekti se bodo predstavili preko zanimivih delavnic, interaktivnih razstav, lutkovnih predstav, pohodov, športnih iger in drugega zabavnega oz. poučnega dogajanja. Med obiskovalce bodo ponesli osrednje sporočilo kampanje, da je vsak projekt, ki ga v Sloveniji uresničimo s pomočjo sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada, tudi moj oz. naš projekt.

Vir in več: EU skladi, maj 2018

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek Članek
RTV Slovenija s projektom RTV-matura 2026 na konkreten in sodoben način uresničuje svoje javno...
Odgovori
0
Ogledi
135
  • Članek Članek
Glavni namen projekta je povezovanje šol (učencev in učiteljev) v Sloveniji in spoznavanje...
Odgovori
0
Ogledi
273
  • Članek Članek
[IZOBRAŽEVANJE] 𝐊𝐚𝐤𝐨 𝐥𝐚𝐡𝐤𝐨 𝐗𝐑 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐣𝐞 𝐨𝐛𝐨𝐠𝐚𝐭𝐢𝐣𝐨 𝐮č𝐞𝐧𝐣𝐞? S tem vprašanjem se ukvarja projekt...
Odgovori
0
Ogledi
284

Učitelnik

Digitalne vsebine za strokovni razvoj učiteljev

Ogled Učitelnika

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu