Info - Ali ne najdete izpraševalca?

Trenutno berete:
Info - Ali ne najdete izpraševalca?

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.641
Teme z izpraševalci so dodane samo s pomočjo uporabnikov foruma, saj sami pregleda nad uradnimi izpraševalci nimamo.

Kaj storiti, če ne najdete svojega izpraševalca?
  1. Uporabite forumski iskalnik: Iskanje
  2. Če ne najdete teme z izpraševalcem, nam to sporočite z odgovorom na to temo in dopišite izpraševalca ter področje (ustava, zakonodaja, slovenščina)
  3. ... ali preko povezave Kontakt in dopišite izpraševalca ter področje (ustava, zakonodaja, slovenščina)

Hvala.

Prispevki
26
Naziv
Študentka
Področje
  1. Poklicne in strokovne šole
Je kdo že imel Barbaro Novinec za predpise in Miroslava Palhartinger za ustavo?
Hvala..

Prispevki
6
Včeraj sem opravljala strokovni izpit.
V komisiji so zamenjali izpraševalko Grmek Zupanc za drugega izpraševalca za slovenščino, katerega imena in priimka se žal ne spomnim. Morda se najde kdo na forumu, ki bi se? Sem pa že objavila vprašanja pod skupnimi vprašanji za slovenščino. Lp

Prijava kot svetovalna delavka

SLOVENŠČINA
1. Status slovenskega jezika v RS. Kako se kaže v šoli slovenščina kot uradni jezik?
2. Kje se piše velika začetnica? Odgovor z razmislekom: lastna imena, začetki povedi in vljudnostni nagovori kot sta npr. Vas, Vi.
3. Razlika med pomišljajem in vezajem. Kdaj se piše kateri in kako?

Potek izpita
Čakanje na izpit približno 45 minut. Opravljanje izpita ne več kot 20 minut.
Izpraševalce sem doživljala kot spodbudne in prijazne. Pomagali so mi s podvprašanji.
Uspešne izpite želim!

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.641

Andrej

Osebje foruma
Moderator
Prispevki
456
Naziv
profesor
Slovenščina: Tina Polajnar Povše

Predpise: Anita Hrastelj

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
17. in 18. aprila 2023 je v kongresnem centru Thermana Laško potekala že 7. konferenca...
Odgovori
0
Ogledi
64
Pozdravljeni. Na forumu sem zasledila, da sprašujejo tudi ali lahko država vzame kredit in kdo...
Odgovori
1
Ogledi
425
  • Članek
Velikokrat ljudje mislijo, da je disleksija le obračanje črk in številk, vendar je več kot to...
Odgovori
0
Ogledi
110
  • Članek
V sredo, 15. marca 2023, je EducationUSA center izvedel spletni dogodek. Povabil je Larisso...
Odgovori
0
Ogledi
117
Živjo vsem. Zanima me ali je kakšna razlika v znanju vseh sklopov, če se prijaviš kot Pomočnik...
Odgovori
0
Ogledi
295
  • Članek
Evropski center Wergeland (The European Wergeland Centre) je pripravil spletni seminar The role...
Odgovori
0
Ogledi
105
  • Članek
Vsi dijaki in študenti, ki se v naslednjem študijskem letu odpravljate na študij ali izmenjavo v...
Odgovori
0
Ogledi
104

Zadnji prispevki

Na vrhu