Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ima še kdo ta datum in to komisijo? Dobrodošle tudi kakršnekoli informacije (v zvezi s komisijo, vprašanji ...). Na forumu sem sicer našla nekaj, ampak zelo malo.
Imaš že kakršnekoli informacije? Predvsem me zanimajo vprašanja, ki jih ta komisija postavlja.
Sicer pa sama še zdaleč nisem intenzivno začela, zbiram pa informacije, literaturo, berem ... Upam, da se mi jutri uspe malo bolj resno lotiti vsega, če ne bo kriza ...
mene pa sam zanima kdaj si se prijavila na strokovnega?
vse to še me čaka. Zapiske sem že spravla skupaj...zaj pa rabim `nujno` enga da se začne vse to učit namesto mene!!??
Sem rekla, da se začnem učiti, ko dobim datum ... tega pa sem dobila konec avgusta. Zdaj pa se moram samo še resno spraviti. Prav malo mi je težko, ker tako odlašam in ne vem točno, kako naj se lotim. JC_thinking.gif Pa vseeno upam na najboljše.
Veliko sreče in znanja na izpitu! l_googd_luck.gif
Po izpitu vas vabim, da zapišete vprašanja po izpraševalcih in področjih (ustava, zakonodaja ali slovenščina): viewforum.php?f=10
Z vprašanji po izpraševalcih in področjih pomagate ostalim uporabnikom. JC_ThankYou.gif