30. 5. 2011 - Žun, Klopčič, Mate

Trenutno berete:
30. 5. 2011 - Žun, Klopčič, Mate

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
8
jaz bom verjetno jutri kar poklicala,ker sem že neučakana.prijavo sem poslala nekje v začetku
aprilu,tak da mislim,da bi mogla biti počasi na vrsti.se že fejst učite?

Prispevki
3
živjo!

js sem poslala 11.4. pa še tud kar čakam... s katerega področja opravljate SI? očitno s(m)o srp-ji kasnej :(

Prispevki
8
jaz sem z glasbene šole.upam,da bomo počasi tudi tisti, ki smo v aprilu poslali, na vrsti (čeprav še nimam pojma svare3.gif ). kaj pa ti zagovarjaš?

Prispevki
3
področje posebnih potreb. zdej se pa že res lep cajt vleče. upam, da bo čimprej, junij je že tako natrpan...

Prispevki
13
Jaz delam v posebnem programu, nastope pa sem opravljala na srednji ekonomski. A ve kdo katero zakonodajo moram poznat podrobneje?

Prispevki
13
jaz še kar čakam datum- ga ni od nikoder... JC_thinking.gif
delam pa iz področja predšolske vzgoje(pom. vzg)
a se že fejst učite??? read.gif

Prispevki
8
jaz sem ustavo približno skozi,zaj sem si začela brati zakonodajo.
samo nimam ravno občutka,da bi kaj dosti vedla .kak ste kaj ostali daleč z učenjem?

Prispevki
6
Pozdravljeni/e kako vam gre? Tudi jaz imam 30.5. ob 15.30 to komisijo. A o g. Žunu ni nič zapisanega?! Ali kdo kdo ve kaj o njem? Kaj rad sprašuje? Hvala za odgovor.
Sem že čisto na koncu z živci, saj sploh še nisem vsega predelala, zakonodaje pa je sploh preveč..
Lp,
Bella.

Prispevki
13
Nikjer nič o gospodu Žunu. S katerega področja pa delaš strokovnega? OŠ ali SŠ?
Tega je res veliko. Sem komaj predelala ustavo in slovenščino, zdaj se motam z zakonodajo.

LP

Prispevki
6
Tudi jaz se najbolj mučim z zakonodajo. Poučevala sem na OŠ, nastope pa opravljalala na SŠ, tako da mislim, da moram poznat kar obe zakonodaji..
Ne vem.. Upam, da ne bodo prestrogi :) Ampak te komisije pa res ni nikjer več zasledit, res čudno.. bomo videli kaj bo..
lp, Bella.

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.641
Nazadnje urejeno:
Veliko sreče in znanja na izpitu!
l_googd_luck.gif

Po izpitu vas vabim, da zapišete vprašanja po izpraševalcih in področjih: viewforum.php?f=10

Z vprašanji po izpraševalcih in področjih pomagate ostalim uporabnikom.

JC_ThankYou.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

• Zaklenjeno
Datum izpita: 20. jun 2022 Ura izpita: 15.00 Področje v šolstvu: osnovna šola Strokovni naziv...
Odgovori
0
Ogledi
318

Zadnji prispevki

Na vrhu