Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nekje tam sem kot ti. Učim se po sklopih. En dan samo ustava en dam zakonodaja in en dan slovenščina. tu na tem portalu sem dobila res dobre zapiske. Se splača malo pobrskat.
Mi je kolegica, ki je pred pol meseca naredila strokovca povedala da se je samo 5 dni učila, vendar jaz ne bom nič prepustila naključju.
hey-jaz imam teden,da mal preberem pol si sooboto uzamem,da se učim. Kje nism predelala vse-slov. sploh še nism pogledala-zdej sm zakonodaja in ustava prejšni teden ampak še ni čist resno učenje. Čez teden sploh ne pridem do knjig . Vsak reče drugače-eni se učijo fulll-eni pa kukr sam pret dni-kdo bi vedel?? Kako ti uspe po sklopih??
Jaz upam na najboljš )
Ja sej to je to. Vprašanje je če je bolje v petih dneh vse predelat al pa si vzet malo več časa. Mislim, da je tako učenje boljše. Počasi in ziher. itak pa ne smeš vsega za res vzet. Eni preveč napihnejo. Samo ziher moraš bit vase, pa gre. jaz bom šla tja kot da vse znam, če mi kje zagusti pa se bom že kao izmotala.
He-he kolk si dobra-ja sem pozitiva-pa bomo videli kako bo )
Jaz očitno bom imela tiste dni rezervirane za to-pa če bo sreča na moji strani mogoče boo...joj upam
Ojla,
tudi jaz imam to komisijo in izpit 24.5.2012. Ura? 15:30... Tako da upam, da je ena izmed vaju zapisala napačno, ker jaz sem šla preverit in mi ziher piše 15:30.
No, zdaj sem ugotovila, da nas itak več na isto uro najavijo. In da hodimo potem en po en noter. Tako da se vidimo pojutrišnjem. Srečno z učenjem še naprej!
Komisija v sestavi Gaber, Bonelli in Planinc- super kombinacija. Vsi ki boste imeli to komisijo, lahko ste pomirjeni, ker iščejo znanje in full pomagajo! Srečno vsem!!!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.