Uporabnik hugolina je napisal:em si že hotla dol potegnit a mi rač. ne odpre (?) in sem že obupala.
težava je tam, ko dam "prenos" mi vse lepo in prav prenese in ko odprem word se mi pojavi gradivo v nekem znakovnem jeziku (še slabše kot kitajščina) in tega sploh ne znam odpravit JC_thinking.gifUporabnik Mladi učitelj je napisal:Uporabnik hugolina je napisal:em si že hotla dol potegnit a mi rač. ne odpre (?) in sem že obupala.
Kje točno je težava. Sam namreč nisem ugotovil napake pri prenosu gradiva. Večina gradiva je v formatu pdf. Imate bralnik pdf datotek?
Uporabnik Mladi učitelj je napisal:hugolina:
Word teh datotek ne bo prepoznal, saj gre za pdf format (večina datotek!). Potrebujete pdf bralnik npr. http://get.adobe.com/uk/reader/ . Če nimate nastavljeno, da vam računalnik avtomatsko prepozna format datoteke in zažene ustrezen program, kliknite na datoteko z desno miškino tipko in izberite ustrezen program (če boste imeli tistega, iz zgornje povezave, izberite program Adobe Reader).
Uporabljamo nujne piškotke za delovanje tega spletnega mesta in neobvezne piškotke za izboljšanje vaše izkušnje.
Oglejte si dodatne informacije in prilagodite svoje nastavitve