V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Uporabnik hugolina je napisal:em si že hotla dol potegnit a mi rač. ne odpre (?) in sem že obupala.
težava je tam, ko dam "prenos" mi vse lepo in prav prenese in ko odprem word se mi pojavi gradivo v nekem znakovnem jeziku (še slabše kot kitajščina) in tega sploh ne znam odpravit JC_thinking.gifUporabnik Mladi učitelj je napisal:Uporabnik hugolina je napisal:em si že hotla dol potegnit a mi rač. ne odpre (?) in sem že obupala.
Kje točno je težava. Sam namreč nisem ugotovil napake pri prenosu gradiva. Večina gradiva je v formatu pdf. Imate bralnik pdf datotek?
Uporabnik Mladi učitelj je napisal:hugolina:
Word teh datotek ne bo prepoznal, saj gre za pdf format (večina datotek!). Potrebujete pdf bralnik npr. http://get.adobe.com/uk/reader/ . Če nimate nastavljeno, da vam računalnik avtomatsko prepozna format datoteke in zažene ustrezen program, kliknite na datoteko z desno miškino tipko in izberite ustrezen program (če boste imeli tistega, iz zgornje povezave, izberite program Adobe Reader).
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.