V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Uporabnik vrtec1 je napisal:mam isti datum sam drugo komisijo...D. Cankar, R. Marolt, M. Naprudnik Praunseis...
a je kdo že mel koga iz te komisije???
Uporabnik onlyme.katja je napisal:ja pripada ti 7 delovnih dni. meni so odobrili brez problema, na naši šoli je to nekako samoumevno... glede na to da tako določa tudi zakon, ne bi nihče smel omejevat te pravice!! rtfm.gif Laie_13.gif
Uporabnik Mladi učitelj je napisal:Uporabnik onlyme.katja je napisal:ja pripada ti 7 delovnih dni. meni so odobrili brez problema, na naši šoli je to nekako samoumevno... glede na to da tako določa tudi zakon, ne bi nihče smel omejevat te pravice!! rtfm.gif Laie_13.gif
Se strinjam, a žal je v praksi velikokrat drugače. Me veseli, da pri vas ni tako! Še bolj pa sem vesel, da slišim tudi pozitivne stvari s strani vodstev šol. Kar preveč je tega pesimizma v zadnjem času...
Sam imam namreč bistveno slabše izkušnje, pa ne samo glede dopusta za strokovni izpit ali diplomo, tudi pri vseh ostalih "ugodnostih", ki nam pripadajo. Za vsako stvar se je potrebno boriti. Težko je potem mirno delati in s dobro počutiti na delovnem mestu. No, sedaj sem se že nekako sprijaznil oz. bolj uredil zadevo. Enkrat se je potrebno postaviti zase, mi pa ni vseeno, ko gledam novopečene učitelje, ki jih ravnatelji izkoriščajo in, po domače, perejo možgane.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.