22. 9. 2011 - Banjac, Dolenc, Oražem

Trenutno berete:
22. 9. 2011 - Banjac, Dolenc, Oražem

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
10
Ojla!

Izpit naj bi opravljala 22. 9., in sicer ob 15.30.

Moja komisija je naslednja:
predsednik: Banjac
ustava: Dolenc
slovenščina: Oražem

Kolikor sem prebirala po forumu - ni ravno ogromno vprašanj za te izpraševalce. Prebrala sem tudi, da sta Dolenc in Oražmova zelo prijazna in tudi pomagata/sugerirata, o predsedniku komisije pa nisem zasledila nič. Ve še kdor koli kaj o njih? Oziroma - še kak sotrpin na isti dan, uro in izpraševalce?

Lp Maja

Prispevki
3
Ojla!
Tudi jaz imam ta datum in uro! Imam pa izpraševalce: Rosa (predsednica), Tadeja Oštir (ustava), dr. Jurij Šink (slovenski jezik). JC_thinking.gif
Lp

Prispevki
3
Zavod
pripravnica na OŠ Šentjanž pri Dravogradu
Hay!
Nekaj me zanima! ;)
Kdaj si se prijavila na strokovni izpit in kako dolgo si čakala na datum?

LP in veliko uspeha!;)

Prispevki
10
Ojla,

prijavila sem se konec maja, prvo pošto sem dobila v začetku junija in drugo pošto z datumom in komisijo sredi avgusta (ne vem točno, kdaj, ker sem prišla z dopusta šele 19. avgusta).

Lp Maja

Prispevki
3
Jaz pa sem se prijavila 8. junija, prvo pošto dobila 19. junija, datum in komisijo pa sem dobila 16. avgusta. Lp

Prispevki
5
Zdravo!

Tudi jaz imam na ta dan, ob 15.30, pri tej komisiji.
Prijavila sem se konec maja, prva pošta je prišla sredi junija, obvestilo z datumom pa okrog 10.8.

Se vidimo!!

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.635
Nazadnje urejeno:
Veliko sreče in znanja na izpitu! l_googd_luck.gif

Po izpitu vas vabim, da zapišete vprašanja po izpraševalcih in področjih (ustava, zakonodaja ali slovenščina): viewforum.php?f=10
Z vprašanji po izpraševalcih in področjih pomagate ostalim uporabnikom. JC_ThankYou.gif

Prispevki
10
Hvala za lepe želje!
Forum mi je bil v precejšnjo pomoč, zato svoja vprašanja po izpitu z veseljem zapišem ;)

Prispevki
10
Izpit je uspešno za mano, objavljam svoja vprašanja pod posameznimi izpraševalci.
So pa naredili zamenjavo - namesto da bi bil predsednik komisije (zakonodaja) Živko Banjac, smo imeli Bogomiro Smolej Mazovec.

Lp Maja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

• Vprašanje
Za vzgojiteljico. Dolenc (namesto Kurent) - prijazen gospod, pomaga, želi točen odgovor...
Odgovori
1
Ogledi
1.397

Zadnji prispevki

Na vrhu