Pa je tudi mene doletel ta dan. Še je kdo, ki ima enako komisijo na ta dan???
M mcafuta Prispevki 6 25. maj 2011 #1 od 10 Pa je tudi mene doletel ta dan. Še je kdo, ki ima enako komisijo na ta dan???
M mcafuta Prispevki 6 26. maj 2011 #3 od 10 no vsaj nekdo že dosti znaš? mene je najbolj strah slovenščine, sem videla, da rad sprašuje narečja in take stvari, ki jih ne maram najbolj cray2.gif
no vsaj nekdo že dosti znaš? mene je najbolj strah slovenščine, sem videla, da rad sprašuje narečja in take stvari, ki jih ne maram najbolj cray2.gif
S sonchi Prispevki 10 26. maj 2011 #4 od 10 Tudi mene je najbolj strah slovenščine, ji bom zdaj posvetila več časa drugače pa tak tak, se mi zdi da vem, potem pa spet da ne bomo videli 13.
Tudi mene je najbolj strah slovenščine, ji bom zdaj posvetila več časa drugače pa tak tak, se mi zdi da vem, potem pa spet da ne bomo videli 13.
K katjes Prispevki 42 26. maj 2011 #5 od 10 ojla.....jaz imam isti datum...drugo komisijo sicer....kako pa vama zakonodaja gre??? jaz ne vem kako to naštudirat..
ojla.....jaz imam isti datum...drugo komisijo sicer....kako pa vama zakonodaja gre??? jaz ne vem kako to naštudirat..
M mcafuta Prispevki 6 27. maj 2011 #6 od 10 Meni se zdi, da bolj kot se učim (in potem ko grem ponavljat) manj vem, ali pa včasih tudi kaj zamešam, ker je toliko podatkov, da ...
Meni se zdi, da bolj kot se učim (in potem ko grem ponavljat) manj vem, ali pa včasih tudi kaj zamešam, ker je toliko podatkov, da ...
Mladi učitelj Osebje foruma Administrator Prispevki 5.710 13. jun 2011 Nazadnje urejeno: 13. avg 2013 #8 od 10 Nazadnje urejeno: 13. avg 2013 Veliko sreče in znanja na izpitu! l_googd_luck.gif Po izpitu vas vabim, da zapišete vprašanja po izpraševalcih in področjih: viewforum.php?f=10 Z vprašanji po izpraševalcih in področjih pomagate ostalim uporabnikom. JC_ThankYou.gif
Veliko sreče in znanja na izpitu! l_googd_luck.gif Po izpitu vas vabim, da zapišete vprašanja po izpraševalcih in področjih: viewforum.php?f=10 Z vprašanji po izpraševalcih in področjih pomagate ostalim uporabnikom. JC_ThankYou.gif
M mateja82 Prispevki 15 16. nov 2011 #10 od 10 hey everybody jaz imam istega v komisliji za slovenščino in me zanima kakšen je bil pri spraševanju? hvalaaaaaaaa
hey everybody jaz imam istega v komisliji za slovenščino in me zanima kakšen je bil pri spraševanju? hvalaaaaaaaa