13. 10. 2011 - Selan, Kostanjevec, Mate

Trenutno berete:
13. 10. 2011 - Selan, Kostanjevec, Mate

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
5
Področje v šolstvu:

Izpraševalci
  • USTAVA: Kostanjevec
  • ZAKONODAJA:Selan
  • SLOVENŠČINA:Mate
Sporočilo:Ce ima kdo to komisijo (ali je imel), se priporocam za kaksen konkreten nasvet.Pa se eno vprasanje glede obvestila: Na mojem obvestilu pise, kdo je predsednik, kdo ima ustavo in kdo slo. Sem pac tukaj pogledal in videl, da je en zapis, da je imel Selan zakonodajo. A to je vedno, da je predsednik tisti, ki ima zakonodajo? LP (in ja, bom napisal vprasanja po izpitu...)

Priponke

• narocnine.PNG
    narocnine.PNG
    25,9 KB · Ogledi: 149
  • obvescanje.PNG
    obvescanje.PNG
    30,1 KB · Ogledi: 138

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.715
Uporabnik Klemenko je napisal:
Pa se eno vprasanje glede obvestila: Na mojem obvestilu pise, kdo je predsednik, kdo ima ustavo in kdo slo. Sem pac tukaj pogledal in videl, da je en zapis, da je imel Selan zakonodajo. A to je vedno, da je predsednik tisti, ki ima zakonodajo? LP (in ja, bom napisal vprasanja po izpitu...)
Tako je, predsednik je načeloma izpraševalec za zakonodajo.

Prispevki
5
"mrkva", nekaj sem ti pisal na ZS zadnjic. Ce zelis ti posljem zbirnik pogostih vprasanj nasih treh izprasevalcev, ce mi na ZS napises mail naslov.
LP, Klemen
P.S.: Admin, hvala za odgovor! Za izprasevalca Selan (tudi) obstajata dve temi, kar me je malo zavedlo. Vidim, da je sicer navadno ena zaklenjena z linkom na pravo. Pa hvala za trud!

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.715
Uporabnik Klemenko je napisal:
P.S.: Admin, hvala za odgovor! Za izprasevalca Selan (tudi) obstajata dve temi, kar me je malo zavedlo. Vidim, da je sicer navadno ena zaklenjena z linkom na pravo. Pa hvala za trud!
Hvala za opozorilo, nisem bil pozoren. Temo sem zaklenil in arhiviral.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

• Zaklenjeno
Datum izpita: 13. jul 2023 Ura izpita: 15.30 Področje v šolstvu: osnovna šola Strokovni...
Odgovori
0
Ogledi
443
  • Zaklenjeno
Datum izpita: 27. jun 2023 Ura izpita: 16.00 Področje v šolstvu: osnovna šola Strokovni naziv...
Odgovori
0
Ogledi
456
  • Zaklenjeno
Datum izpita: 18. maj 2023 Ura izpita: 15.00 Področje v šolstvu: šola za otroke s posebnimi...
Odgovori
0
Ogledi
463
  • Zaklenjeno
Datum izpita: 18. maj 2023 Ura izpita: 16.45 Področje v šolstvu: šola za otroke s posebnimi...
Odgovori
1
Ogledi
375
  • Zaklenjeno
Datum izpita: 18. maj 2023 Ura izpita: 16.30 Področje v šolstvu: šola za otroke s posebnimi...
Odgovori
0
Ogledi
269
Za objavo izpitnih vprašanj uporabite pripravljene obrazce - tukaj Novejša vprašanja oz...
Odgovori
12
Ogledi
1.690
Pozdravljeni, malo sem že o_O, pa me zanima, ali je kdo imel v komisiji za PREDPISE g. Janeza...
Odgovori
10
Ogledi
1.596

Zadnji prispevki

Na vrhu