Zamenjava datuma

Trenutno berete:
Zamenjava datuma

Pridružen
6. mar 2012
Prispevki
6
Drage kolegice in kolegi, MG_54.gif

vem da obstaja minimalna možnost, ampak če ne omenim je še manjša ...

Sama imam datum za opravljanje strokovnega izpita 2.10.2012. Zame obstaja grožnja, da sem ob službo, če ne v mesecu septembru opravim strokovnega izpita. Zanima me, če bi bil kdorkoli, ki ima dodeljen datum v mesecu septembru in mu ne gre takole za nohte (torej mu nekaj dni nič ne spremeni) zamenjal in prevzel moj datum 2. oktobra, ter meni odstopil datum v septembru?
Sem namreč govorila z gospo Kristino Kavčil (kontaktna oseba za zadeve, ki se tičejo strokovnih izpitov), ki je rekla, da je zamenjava možna, če se osebi tako dogovrita in to tudi javita.
Če bi kdorkoli bil takšna dušica in mi na tak način olajšal življenje naj mi javi - neskončno in nepopisno mu bom hvaležna!

beg.gif beg.gif beg.gif

Pa lep pozdrav :)
 

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Odg: Zamenjava datuma

Živijo, kdorkoli že!

Meni ne gre nič za nohte, datum je 20.9. Kaj pomaga?
darja
 
Odg: Zamenjava datuma

tudi jaz rade volje dam datum, 20.9., ker imam full se ucenja inse nisem zacela
 
Odg: Zamenjava datuma

pozdravljena,jaz imam pa 17.9. in ti z veseljem odstopim,ker imam otroka bolnega in se bi lažje učila potem.
 
Odg: Zamenjava datuma

Hej drage dame,

sem se pozabila podpisat ja .... Tkole je ko obupno hitiš. Uglaunem sem potem isto prošnjo objavila tudi na FB strani vzgojiteljica/vzgojitelj PV in se je tudi ena punca javila, da bi menjala in sicer 19.9. Pa sva bile že kar dogovrjene in sem klicala gospo danes, ki si je pa z včeraj na danes premislila in začela tvezit, da zamenjava med kandidati ni možna, čeprav je včeraj drugače govorila.
Tako, da se vam usem trem iskreno zahvaljujem, ker ste se ponudile, amapk ko nastopi ta "jebena" birokracija (se opravičujem izrazu) noben nič ne more pa čeprav to le zahteva zamenjavo dveh imen v računalniku. Pa kaj bi vam govorila, ko vsi to poznamo ... Sem pa bila toliko tečna, da so me imeli v mislih in je na mojo veeeliko srečo ena kandidatka odpovedala 26.9 in so mi dali ta termin in se je zame vse srečno "končalo"
Hvala vam še 1x, ker ste se oglasile in tudi bile pripravljene menjati, ampak se to ne da (nastane baje kaos) ;). Srečno vsem trem z učenjem oz. vbijanjem znanja v glavo, zadnji pa želim, da ji otroček čim prej okreva! LP, Eva
 
Odg: Zamenjava datuma

Super,da se je vse uredilo... vem pa kako znajo komplicirat za tako malenkost za njih,tebi pa pomeni veliko. Srecno z ucenjem! Ce je pa katera tu taka,da ima OŠ,bi se pa priporocala za info glede zakonodaje,ki mi povzroča sive lase. Seveda me zanima gledenovosti.hvalaaaa
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu