Letošnja, že 5. mednarodna strokovna konferenca Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju je letos posvečena osrednji temi – Uživam tradicijo, s katero želimo izpostaviti pomen povezave med dediščino – sodobnostjo – prihodnostjo.
Konferenca poteka v okviru treh glavnih sekcij:
Vabljeni, da se na konferenci pridružite s pripravljenimi strokovnimi referati ali le kot udeleženci. Posebno podsekcijo in s tem možnost za sodelovanje z referati na področjih živilstva, prehrane, gostinstva, turizma, izobraževanja in usposabljanja namenjajo tudi študentom višjih in visokih strokovnih šol ter fakultet.
Referati so lahko v okviru vseh sekcijah vezani na različne tematske sklope, in sicer od pridelave, predelave, uporabe lokalnih živil, različnih tehnoloških postopkov, kakovosti, primerov dobrih praks, predstavitve projektov, trajnostnega razvoja in varovanja okolja, podjetništva, trženja, poučevanja, partnerstva med izobraževanjem in gospodarstvom, zgodbe v gostinstvu, turizmu ….
Udeležba na konferenci je za vse udeležence brezplačna.
Dodatne informacije prejmete na e-naslovu: [email protected] ozitoma po telefonu +386/1 28 07 603.
Vabljeni k udeležbi v prostorih Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana, Slovenija.
Konferenca poteka v okviru projekta Uživam tradicijo (program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška).
Vir: Spletna stran konference.
Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Slovensko izobraževalno omrežje (SIO), sio.si
Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
Konferenca poteka v okviru treh glavnih sekcij:
- ŽIVILSTVO IN PREHRANA
- GOSTINSTVO IN TURIZEM
- IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE
Vabljeni, da se na konferenci pridružite s pripravljenimi strokovnimi referati ali le kot udeleženci. Posebno podsekcijo in s tem možnost za sodelovanje z referati na področjih živilstva, prehrane, gostinstva, turizma, izobraževanja in usposabljanja namenjajo tudi študentom višjih in visokih strokovnih šol ter fakultet.
Referati so lahko v okviru vseh sekcijah vezani na različne tematske sklope, in sicer od pridelave, predelave, uporabe lokalnih živil, različnih tehnoloških postopkov, kakovosti, primerov dobrih praks, predstavitve projektov, trajnostnega razvoja in varovanja okolja, podjetništva, trženja, poučevanja, partnerstva med izobraževanjem in gospodarstvom, zgodbe v gostinstvu, turizmu ….
Udeležba na konferenci je za vse udeležence brezplačna.
Dodatne informacije prejmete na e-naslovu: [email protected] ozitoma po telefonu +386/1 28 07 603.
Vabljeni k udeležbi v prostorih Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana, Slovenija.
Konferenca poteka v okviru projekta Uživam tradicijo (program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška).
Vir: Spletna stran konference.
Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Slovensko izobraževalno omrežje (SIO), sio.si
Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.