Tradicionalni slovenski zajtrk sestavljajo kruh, maslo, med, mleko in jabolko (ali drugo sveže oz. suho sadje brez dodanega sladkorja).
Osrednji dogodek dneva slovenske hrane zaznamujemo tretji petek v novembru, letos bo to 17. novembra. Njegov glavni cilj je podpreti slovenske pridelovalce hrane ter spodbuditi samooskrbo s kakovostno hrano iz lokalnega okolja.
V novici SURS z dne 13. 11. 2023 preberite:
Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si
Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
Osrednji dogodek dneva slovenske hrane zaznamujemo tretji petek v novembru, letos bo to 17. novembra. Njegov glavni cilj je podpreti slovenske pridelovalce hrane ter spodbuditi samooskrbo s kakovostno hrano iz lokalnega okolja.
V novici SURS z dne 13. 11. 2023 preberite:
- Kruh
- Maslo
- Med
- Mleko
- Jabolka
- Šole in šolarji
Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si
Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.